Τι απαντάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

20:41 4/6/2020 - Πηγή: iPop

Ο Alpha διοργάνωσε ένα cocktail party ώστε να γνωρίσουν οι δημοσιογράφοι το νέο όνομα που προστέθηκε στο δυναμικό του και φυσικά όλοι έτρεξαν πάνω στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM έχει προστεθεί στην οικογένεια του Alpha κι απ’ τη νέα σεζόν θα έχει δική της, καθημερινή εκπομπή.

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν έχουν βρεθεί ακόμα το ποιοι θα είναι μαζί της στην εκπομπή, ενώ δεν έχει διαμορφωθεί και η σκαλέτα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πάντως, είπε πως η γυναικεία εκπομπή που θα παρουσιάσει θα κάνει τη διαφορά.

Το Fthis.gr ρώτησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την θέλουν να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη, με την ίδια ν’ απαντά:

Δεν με αγχώνει γιατί δεν παίρνω κανενός τη θέση. Εμένα μου έγινε πρόταση για μια καινούρια δουλειά. Κάποιοι άνθρωποι με πιστεύουν και θα βρεθώ σε μια νέα θέση. Δεν υπάρχει προηγούμενη θέση για να καλυφθεί και δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Η κυρία Μενεγάκη είναι η κυρία Μενεγάκη, έχει μια τεράστια πορεία, τη θαυμάζω την εκτιμώ, τη σέβομαι. Δεν μπορείς να μην σέβεσαι το παρελθόν και να κοιτάς το μέλλον. Είναι φανταστική. Έχουν περάσει αξιόλογες γυναίκες από την ελληνική τηλεόραση, όπως η κυρία Κορομηλά. Κανείς δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις θέσεις. Κανείς δεν μπορεί να καλύψει αυτή τη διάρκεια και αυτή την πορεία

Σχετικά με το εάν έχει βρεθεί το όνομα της εκπομπής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως “πάμε πολύ μακριά”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Οι πρώτες δηλώσεις της Μενεγάκη μετά την ανακοίνωσή της (Video)

Το άρθρο Τι απαντάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα