Οι συσκευές που θα είναι συμβατές με το iOS 14

16:02 4/6/2020 - Πηγή: iPop

Ανακοινώθηκε η λίστα με τις συσκευές που θα είναι συμβατές με το iOS 14. Ουσιαστικά, όλες οι συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 13 θα πάρουν και το νέο λογισμικό της Apple.

Ενώ επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με την παρουσίαση και κυκλοφορία των iPhone 12 και του iOS 14, σύμφωνα με νεότερες αναφορές όποια συσκευή έχει το προηγούμενο

λογισμικό, θα είναι συμβατή και με το επόμενο.

Αυτή τη στιγμή, το iOS 13 έχει φτάσει στην έκδοση 13.5 και τρέχει σε όλα τα μοντέλα που είχε κυκλοφορήσει η Apple μέχρι και τέσσερα χρόνια πριν το λανσάρισμα του λειτουργικού συστήματος.

Φαίνεται πως το νέο λογισμικό θα κάνει την “διαφορά”, αφού θα μπορεί να εγκατασταθεί και σε παλιότερες συσκευές, οι οποίες κυκλοφόρησαν 5 χρόνια πριν το λανσάρισμά του.

Όπως αναφέρει το The Verifier, το νέο iOS θα υποστηρίζει όλα τα iPhone και iPod τα οποία αυτή τη στιγμή τρέχουν iOS 13.

Η λιστα με τις συσκευές που θα είναι συμβατές με το iOS 14:iPhone SE (2020)iPhone 11iPhone 11 ProiPhone 11 Pro MaxiPhone XSiPhone XS MaxiPhone XRiPhone XiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone SE (2016)iPhone 6siPhone 6s Plus7ης γενιάς iPod touch

Παράλληλα, σημειώνεται πως το νέο λογισμικό θα είναι η τελευταία έκδοση του OS που θα πάρουν τα iPhone 6s, 6s Plus, και SE (2016).

Σχετικά με το iPadOS 14 δεν αναφέρεται κάτι, όμως, αν όλα τα iPad που τρέχουν το iPadOS 13 είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό, τότε θα αναβαθμιστούν στο νέο OS τα παρακάτω tablets:

iPad Air 23ης γενιάς iPad AiriPad mini 4iPad mini 55ης γενιάς iPad6ης γενιάς iPad7ης γενιάς iPadΌλα τα iPad Pro

H παρουσίαση του iOS 14 έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου. Όμως, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί ανάλογα με την κατάσταση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Έχεις iPhone; Αυτό το χαρακτηριστικό του iOS 14 θα το αγαπήσεις!

Photo: Pexels

Το άρθρο Οι συσκευές που θα είναι συμβατές με το iOS 14 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα