Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

17:06 4/6/2020 - Πηγή: iPop

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι καλοκαιρινός. Θα νιώσουμε ότι μπήκε ο Ιούνιος και θα απολαύσουμε τις βουτιές μας με καλή θερμοκρασία!

Μετά από μια εβδομάδα με άστατο καιρό και βροχές, ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εκτιμάται πως το τριήμερο θα φτάσει ακόμα και τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Μετά από σχεδόν 10 μέρες κακοκαιρίας, σταματάνε οι βροχές και οι καταιγίδες, και ο καιρός

γίνεται ιδανικός για αποδράσεις.

Το Σάββατο θα υπάρξει μια μικρή κακοκαιρία απ’ τα δυτικά μόνο, η οποία θα επηρεάσει μερικές ηπειρωτικές περιοεχές.

Την Κυριακή (7/6) και Δευτέρα (8/6), ο καιρός αναμένεται να είναι καλοκαιρινός, με την θερμοκρασία να φτάνει έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός το τριήμερο του Αγίου ΠνεύματοςΣάββατο

Το Σάββατο θα δούμς σύντομες καταιγίδες στα δυτικά, ενώ θα υπάρχει ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα.

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία τα νησιά του βορείου Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές
καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι από τα δυτικά θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν
στα βορειοανατολικά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.

Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Γρήγορα στα δυτικά και τα βόρεια θα
στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το βράδυ αναμένεται να εξασθενήσουν στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Κι αν έχεις σκοπό να φύγεις, σου δίνουμε ιδέες!

5+1 μαγευτικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το άρθρο Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα