Η παρακάμερα των γυρισμάτων του MasterChef 5 (vid)

18:21 4/1/2021 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την επιστροφή του MasterChef στο Star και την έναρξη του 5ου κύκλου του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής. Γι΄αυτό και το κανάλι που θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά τον διαγωνισμό μαγειρικής, για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, μας έδωσε στιγμιότυπα από τα backstage του trailer του MasterChef 5.

Το φετινό trailer ήταν εμπνευσμένο και χιουμοριστικό όπως κάθε χρόνο, ενώ μαζί με τους τρεις αγαπημένους κριτές (Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς) είδαμε να συμμετέχουν οι νικητές των προηγούμενων

κύκλων Λάμπρος Βακιάρος, Τιμολέων Διαμαντής, Μανώλης Σαρρής και Σταύρος Βαρθαλίτης.

Στο trailer βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να έχουν απαχθεί και να τους έχουν βάλει να καθίσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, δεμένοι με σχοινιά. Ξαφνικά, βλέπουμε και τους κουκουλοφόρους, που τους έχουν απαγάγει, να τους δείχνουν στην τηλεόραση τις δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά πριν τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος, με τον κριτή να έχει στείλει το μήνυμα «ξεχάστε ότι ξέρετε, στο MasterChef 5 δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Οι κουκουλοφόροι σε εκείνο το σημείο βγάζουν τις κουκούλες τους κι αποκαλύπτονται μπροστά μας: Πρόκειται για τον Λάμπρο Βακιάρο, τον Τιμολέοντα Διαμαντή, τον Μανώλη Σαρρή και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, οι οποίοι αρχίζουν να τσακώνονται για το ποιος κύκλος ήταν καλύτερος.

Δες το trailer του MasterChef 5

Για τα όσα έγιναν στα backstage οι τρεις σεφ δήλωσαν πως απόλαυσαν πολύ το φετινό trailer αποκαλώντας τους προηγούμενους νικητές ως «πρωταθλητές».

Ο καθένας έκανε από μια δήλωση, με την πιο βαρύγδουπη να βγαίνει και πάλι από το στόμα του θείου Λεωνίδα. «Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα φέτος», ο οποίος με ένα νυχοκόπτη και μανικετόκουμπα τόνισε πως θα μπορούσε ακόμα και λύτρα να ζητήσει από τους δύο κριτές.

Δες τα backstage του trailer του MasterChef

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η παρακάμερα των γυρισμάτων του MasterChef 5 (vid) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα