Η φοβερή ατάκα του Άγγελου Μπράτη για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο

11:41 5/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο ανασχηματισμός, αποδείχθηκε «περιπετειώδης» για τον κριτή του GNTM. Άγγελος Μπράτης και Χρήστος Ταραντίλης έχουν αρκετές ομοιότητες, με συνέπεια να ξεσηκωθεί κόσμος και να κάνει σχόλια περί συγγένειας των δύο. Ο Άγγελος Μπράτης, δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω, κάνοντας ιδιαίτερο σχόλιο για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Από τα πρώτα, κιόλας, λεπτά της παρουσίας του μπροστά στην κάμερα, τα σχόλια «πήραν φωτιά» στο twitter με το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφαλώνει στο no1 των trends. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής

δικτύωσης παρομοίασαν τον Χρήστο Ταραντίλη με τον… Άγγελο Μπράτη! Σ’ αυτόν τον mediaκο σάλο έδωσε την καλύτερη απάντηση ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη ο Άγγελος Μπράτης, απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ για το γεγονός αυτό. Αρχικά, αρνήθηκε κάθε ομοιότητα ανάμεσα στους δύο λέγοντας πως ο ίδιος είναι «πιο σέξι και πιο γοητευτικός». Ενώ στη συνέχεια, αστειευόμενος, παρότρυνε τον κόσμο λέγοντας «να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy»

Το σχόλιο για το ζήτημα Άγγελος Μπράτης και Χρήστος Ταραντίλης από τον Έλληνα κριτή

Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει . Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει. Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η φοβερή ατάκα του Άγγελου Μπράτη για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα