Θήκη για ομπρέλες από παντζούρι!

14:01 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο καιρός άρχισε σιγά – σιγά να μας δείχνει τα δόντια του, προετοιμάζοντας μας για ένα δύσκολο χειμώνα. Μπορεί η ομπρέλα να μας σώσει κάπως όταν βρισκόμαστε έξω, όταν, όμως, γυρνάμε στο σπίτι ή μπαίνουμε σε κάποιο μαγαζί “παπάκια”, το μετατρέπουμε κι αυτό σε χάος.

Αν, λοιπόν, θέλεις να προστατεύσεις κάπως τον χώρο σου από την ακαταστασία, φτιάξε μόνος σου αυτή την υπέροχη θήκη για ομπρέλες, χρησιμοποιώντας ένα παλιό παντζούρι (αυτό που πριν καιρό αντικατέστησες με αλουμινίου) Είναι πανεύκολο! Στην περίπτωση

που άλλαξες όλα τα παλιά σου παντζούρια και δε ξέρεις τι να τα κάνεις, μπορείς να σετάρεις την ομπρελοθήκη σου με αυτό το τραπέζι!

Τι θα χρειαστείς:2 μικρά διπλά φύλλα παντζουριού (ή ένα μεγάλο)8 μεντεσέδεςμερικές βίδες, ηλεκτρικό κατσαβίδιμπογιά σε χρώμα της αρεσκείας σου (αν θέλεις να τα βάψεις)Πώς θα φτιάξεις τη θήκη για ομπρέλες από παντζούρι:Αρχικά, στη περίπτωση που το παντζούρι που ήδη έχεις είναι υπερβολικά μεγάλο, κόψ’ το στη μέση με ένα πριόνι.Έπειτα, βάψε τα φύλλα του παντζουριού στο χρώμα που έχεις επιλέξει. Φρόντισε αυτό να ταιριάζει με το χώρο που θα τοποθετήσεις την ομπρελοθήκη.Περίμενε να στεγνώσει το χρώμα.Ένωσε τα παντζούρια μεταξύ τους, βιδώνοντας τους μεντεσέδες με το ηλεκτρικό κατσαβίδι.

Και… έτοιμο!

photos: topinspired.com

The post Θήκη για ομπρέλες από παντζούρι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα