Πώς θα ένιωθες αν σε σταματούσε και εσένα ο Tom Hanks;

11:47 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Όλα ξεκίνησαν απλά. Ένας ταξιτζής τελειώνοντας την βάρδια του πήγαινε προς το σπίτι. Εκείνη την ώρα τον σταμάτησε ένας άντρας που έψαχνε ταξί. Επειδή, όμως, η διαδρομή δεν βόλευε τον οδηγό του ταξί σκέφτηκε να μην το πάρει. Σε λίγα, όμως, δευτερόλεπτα άλλαξε άποψη και σκέφτηκε να πάει τον άντρα στον προορισμό που επιθυμούσε.

Τότε, η μέρα του ή καλύτερα η νύχτα του άλλαξε! Όταν συνειδητοποίησε -αφού αναγνώρισε την φωνή του- ότι ο άντρας που είχε στο ταξί

του ήταν ο Tom Hanks δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Στο πρώτο φανάρι που βρήκε στη διαδρομή τους, σταμάτησε, γύρισε προς το μέρος του πελάτη του και αναφώνησε «Wilsoooooon»! Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δύο άνδρες συζήτούσαν ακατάπαυστα σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή! Ο Tom Hanks, λίγο πριν βγει από το ταξί, αποκάλεσε τον οδηγό Mr. Ferrari, επειδή φορούσε ένα καπέλο και ένα πουκάμισο της γνωστής εταιρείας! Έτσι, μετά από λίγες ημέρες ο οδηγός έφτιαξε μία δική του σελίδα στο facebook την οποία την ονόμασε έτσι, όπως τον αποκάλεσε ο Tom Hanks.

Ο οδηγός ενθουσιασμένος από αυτή την εμπειρία, την ανέφερε σε σχεδόν όλους τους πελάτες του με αποτέλεσμα να συναντήσει πολλούς που ήξεραν προσωπικά τον γνωστό ηθοποιό! Σε όλους έλεγε να δώσουν χαιρετίσματα στον Hanks απο τον Mr. Ferrari. Από ότι φαίνεται, τα χαιρετίσματα τα μετέφεραν όντως στον Χολιγουντιανό ηθοποιό με αποτέλεσμα να του δοθεί μία πρόσκληση για την παράσταση που έπαιζε στο Broadway!

O γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την συμπάθεια του για τον οδηγό του ταξί και afo;y τον κάλεσε στην παράσταση, του ζήτησε να πάει στα παρασκήνια για να μιλήσουν! Το πιο περίεργο, όμως, δεν ήταν αυτό. Η παράσταση ονομάζονταν Lucky Guy και ήταν προς τιμήν του οδηγού του ταξί που είχε πει στον ηθοποιό ότι αισθάνεται ο πιο τυχερός άνθρωπος που τον γνώρισε τόσο τυχαία.

Ο οδηγός του ταξί μίλησε για αυτή την ιστορία πρώτη φορά στη σελίδα Humans of New York όπου απλοί άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

The post Πώς θα ένιωθες αν σε σταματούσε και εσένα ο Tom Hanks; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα