Θερινό σινεμά: Η καλοκαιρινή εμπειρία που πρέπει να ζήσεις!

20:32 23/8/2020 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουμε ζήσει την εμπειρία αυτή λέμε “σαν το θερινό σινεμά δεν έχει” κι αν δεν είσαι σίγουρος γιατί να πας σε θερινό σινεμά σου έχουμε όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις. 

Μια εμπειρία αλλιώτικη απ’ τις άλλες. Ναι μεν βλέπεις την ταινία σου, που έχεις επιλέξει, όμως είναι πολύ διαφορετικό να τη βλέπεις κλεισμένος σε μια αίθουσα απ’ ό,τι σ’ έναν υπαίθριο χώρο με τον ουρανό πάνω απ’ το κεφάλι σου. Οι λόγοι που θα σε πείσουν είναι πολλοί και πριν φύγει το Καλοκαίρι

φρόντισε να απολαύσεις μια ταινία σ’ έναν θερινό κινηματογράφο, τόσοι υπάρχουν!

Γιατί να πας σε θερινό σινεμά;Γιατί έχει δροσιά και δεν θα σκάσεις απ’ τη ζέστη μέσα σε κλειστό χώρο.Διότι το περιβάλλον είναι πολύ πιο ωραίο και πολλές φορές πιο κοντά στη φύση.Γιατί μπορεί ενώ βλέπεις την ταινία σου να έχεις και υπέροχη θέα, όπως την Ακρόπολη ή τη θάλασσα.Διότι έχει διάλειμμα!
Unsplash/ Zhifei ZhouΔιότι είναι συγχρόνως μια ρομαντική εμπειρία. Σκέψου να βλέπεις την ταινία σου και συγχρόνως την πανσέληνο στον έναστρο ουρανό.Γιατί μπορείς να δεις μια παλιά ταινία που ‘χεις ξαναδεί, χωρίς να ξοδέψεις πολλά.Γιατί μπορείς να πιεις το ποτό σου συγχρόνως και με μεγαλύτερη απόλαυση.Διότι σου δίνεται η ευκαιρία να χαζεύεις όση ώρα θες τον ουρανό, ειδικά αν η ταινία δεν είναι και τόσο καλή.Γιατί σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!Γιατί πολύ απλά είναι η καλύτερη εμπειρία του Καλοκαιριού!

Και στην τελική καλό και το Netflix, αλλά σήκω και λίγο απ’ τον καναπέ και ζήσε!

Τι άλλο θες για να βρεις τον θερινό κινηματογράφο που σου ταιριάζει και να κλείσεις μια θέση για να απολαύσεις την ταινία της επιλογής σου; Καλή διασκέδαση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Καλοκαίρι στην πόλη: 5 tips για να το αντέξεις και να περάσεις καλά!

Το άρθρο Θερινό σινεμά: Η καλοκαιρινή εμπειρία που πρέπει να ζήσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα