Συνταγή για ψαρονέφρι με κόλιανδρο

15:03 23/8/2020 - Πηγή: iPop

Αν δε ξέρεις τι να μαγειρέψεις σήμερα σου έχουμε ένα μοναδικό πιάτο για να προσθέσεις στο menu της Κυριακής σου! Συνταγή για ψαρονέφρι με κόλιανδρο όπως δεν το έχεις ξαναφτιάξει. Η κουζίνα είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείς να πειραματιστείς και ενίοτε να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Ειδικά όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει 100%, ένας καινούριος δρόμος με καινούριες γεύσεις ανοίγει στον ουρανίσκο σου!

Τι θα χρειαστείς για το ψαρονέφρι με κόλιανδρο1 ψαρονέφρι7 καρόταλίγο λάδι3 κ.σ. ξερό κόλιανδρο1 κ.σ. βούτυρολίγο φρέσκο τζίντζεραλάτιπιπέριΠώς θα φτιάξεις το ψαρονέφρι με καρότα
και κόλιανδροΠλένουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε 5 με 6 ροδέλεςΠαίρνουμε ένα γουδί και κάνουμε τους σπόρους του κόλιανδορυ σκόνηΣτεγνώνουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές πάνω σε χαρτί κουζίνας, τα αλατοπιπερώνουμε και περνάμε τα κομμάτια, ώστε να είναι καλυμμένα με κόλιανδροΠαίρνουμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και τα ψήνουμεΣε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό βράζουμε τα καρότα αφού κόψουμε τις άκρες τους μέχρι να μαλακώσουν πολύΌταν είναι έτοιμα τα πολτοποιείς σε ένα μπλέντερ μαζί με το βούτυρο, το τζίντζερ κομμένο σε κυβάκια και αλατοπίπεροΜέχρι να γίνουν πουρέςΣερβίρεις το κομμάτι ψαρονέφρι με τον πουρέ σε ένα πιάτο και απολαμβάνεις τη νέα σου συνταγή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ψαρονέφρι με ροκφόρ: Μια απολαυστική συνταγή από μια αναγνώστρια του iPop

Photo: Viktor Tasnadi/Pexels

Το άρθρο Συνταγή για ψαρονέφρι με κόλιανδρο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνταγή,syntagi