Θεωρείς βαρετά τα ολόισια μαλλιά σου; – Το hair inspiration που χρειάζεσαι και θα μεταμορφώσει το look σου

15:10 12/11/2022 - Πηγή: iPop

Ποιος είναι ο πόνος της σγουρομάλλας; Να έχει ίσια μαλλιά! Και ποιος είναι ο πόνος του κοριτσιού με τα εντελώς ίσια μαλλιά; Να τα κάνει σγουρά! Εάν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και τα μόνα δύο χτενίσματα που σου έρχονται στο μυαλό, είναι πίσω από τους ώμους σου ή μπροστά από τους ώμους σου … ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις τη φαντασία σου. Ποιος είπε ότι τα ίσια μαλλιά πρέπει να

είναι και βαρετά; Χρησιμοποιώντας τα πιο trendy αξεσουάρ και κάνοντας ορισμένες αλλαγές, μπορείς να αποκτήσεις τα πιο in χτενίσματα, που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Εύκολα γιορτινά χτενίσματα για σένα που δεν θες να σπαταλήσεις ώρες φτιάχνοντας τα μαλλιά σου

Χτενίσματα για ίσα μαλλιά – 8 looks που θα κάνουν τη διαφοράΜερικά χαριτωμένα αξεσουάρ κάνουν θαύματα

Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη ενός πραγματικά χαριτωμένου αξεσουάρ μαλλιών για το χτένισμά σου. Για να προσθέσεις και λίγη λάμψη στο συνολικό σου look, προμηθεύσου μερικά χρυσά τσιμπιδάκια μαλλιών και τοποθέτησέ τα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου.

View this post on Instagram

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Ο πιο trendy ακατάστατος κότσος

Αυτός ο κότσος είναι τέλειος για σένα που έχεις ίσια μαλλιά, αφού δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες για να τον πετύχεις. Απλώς μάζεψε τα μαλλιά σου επάνω, αφήνοντας δύο τουφίτσες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου και μετά δέσε τον κότσο σου τυχαία με ένα λάστιχο. Βγάλε και μερικές έξτρα τούφες και έχεις το τέλειο look —είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μετατρέπουν ένα χτένισμα της τελευταίας στιγμής στο απόλυτο look.

View this post on Instagram

A post shared by Leslie Grace (@lesliegrace)

Half-up ponytail

Για να τραβήξεις τα βλέμματα, όπως η Ashley Graham στην παρακάτω εικόνα, πιάσε το σίδερο μαλλιών σου και κάνε μερικές χαλαρές, (το τονίζω χαλαρές) μπούκλες και δέσε τα μισά σου μαλλιά πάνω σε μία αλογοουρά.

Συμβουλή: Αν θερμαίνεις τα μαλλιά σου συχνά, προτείνω να πάρεις ένα σπρέι θερμικής προστασίας για να αποφύγεις το σπάσιμο των άκρων.

Η νοσταλγία για την δεκαετία του 2000 μέσα από τα χτενίσματα που επέστρεψαν για τα καλά

View this post on Instagram

A post shared by David Lopez (@davidlopezhair)

Wrapped ponytail

Το χτένισμα της Winnie Harlow είναι ο ορισμός του hair goals. Το να τυλίξεις μία τούφα μαλλιών γύρω από την αλογοουρά σου προσθέτει αμέσως ένα άλλο glam στην εμφάνισή σου. Για ομοιόμορφη όψη, πρόσθεσε λίγο τζελ και είσαι πανέτοιμη να λάμψεις!

View this post on Instagram

A post shared by Cesar Deleon Ramirez (@cesar4styles)

Μία messy αλογοουρά

Για να αποκτήσεις το επικό αυτό χτένισμα της Sydney, απλώς άπλωσε λίγη μους στα βρεγμένα μαλλιά σου από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και μετά χτένισέ τα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου κάνοντας μια αλογοουρά. Για να δώσεις στο look λίγη παραπάνω τσαχπινιά, άσε και 2 τούφες γύρω από το πρόσωπό σου για μια ακόμα πιο messy εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Χαμηλός κότσος

Πρόσθεσε λίγη ζωντάνια στον κότσο σου, τραβώντας μικρά κομμάτια μαλλιών στο πίσω μέρος, διατηρώντας το υπόλοιπο άθικτο. Το κόλπο; Πολύ απλό. Μια λακ για τα μαλλιά με ισχυρό κράτημα που θα κρατήσει τα πάντα στη θέση τους.

Bad hair day; Ποτέ ξανά! Σου δείχνουμε 5 απλά χτενίσματα για τη δουλειά!

View this post on Instagram

A post shared by David von Cannon (@davidvoncannon)

All time favourite braids

Οι κοτσίδες τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετηθεί από πολλές stylers με διαφορετικούς και ιδιαίτερα μοντέρνους τρόπους, αποδεικνύοντάς μας πως όσες τάσεις και να έρθουν, θα αποτελούν πάντα διαχρονική επιλογή για easy hair look με χαρακτήρα.

View this post on Instagram

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully)

Ακατάστατο ίσιο χτένισμα

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τα ίσια μαλλιά είναι ότι νομίζουμε πως πρέπει πάντα να είναι τέλεια χτενισμένα και κομψά, αλλά αυτή η λίγο ακατάστατη εκδοχή τους αποδεικνύει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

View this post on Instagram

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θεωρείς βαρετά τα ολόισια μαλλιά σου; – Το hair inspiration που χρειάζεσαι και θα μεταμορφώσει το look σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα