Grey’s Anatomy: Μετά από 20 περίπου χρόνια, η σειρά λέει αντίο στην Meredith;

19:55 11/11/2022 - Πηγή: iPop

Αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε από το Grey’s Anatomy είναι να φεύγει η Meredith. Κι όμως, πριν ακόμα ξεκινήσει η 19η σεζόν της σειράς, αποκαλύφθηκε ότι η Ellen Pompeo θα έχει περιορισμένη συμμετοχή φέτος. Οι φαν θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να μαζεύουν τα κομμάτια τους για να αποχαιρετήσουν έναν ακόμα αγαπημένο χαρακτήρα.

Άλλωστε, στο φθινοπωρινό φινάλε του Grey’s Anatomy αντικρίσαμε μια ελπίδα σωτηρίας,

η οποία ωστόσο συνδυάζεται με μια μεγάλη πιθανή απώλεια.

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers!

Grey’s Anatomy φεύγει η Meredith;

Σε όλη τη σεζόν, η Meredith παλεύει να βοηθήσει την κόρη της Zola (Aniela Gumbs), η οποία πάσχει από κρίσεις πανικού. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μασαχουσέτη, η Zola ενθουσιάζεται με την πιθανότητα να φοιτήσει σε ένα σχολείο για χαρισματικά παιδιά στη Βοστώνη.

Κι όσον αφορά την Meredith; Λαμβάνει μια πρόταση εργασίας από τον Jackson Avery (Jesse Williams), ο οποίος έχει μετακομίσει στη Βοστώνη εδώ και λίγο καιρό. Πρόκειται για μια ευκαιρία-ζωής για την ίδια, καθώς θα έχει την δυνατότητα να θεραπεύσει το Αλτσχάιμερ, την ασθένεια με την οποία έβλεπε τη μητέρα της να αγωνίζεται στις πρώτες σεζόν της σειράς.

Όλα όσα μας έμαθε -και μας μαθαίνει ακόμα- για τις φιλίες το Grey’s Anatomy

Έτσι, η Meredith θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη Βοστώνη και όταν η σειρά επιστρέψει για τη χειμερινή της πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου, θα είναι καιρός να πούμε αντίο.

Μετά το φθινοπωρινό φινάλε την Πέμπτη, το ABC κυκλοφόρησε ένα promo για την επιστροφή της σειράς, το οποίο επικεντρώνεται στη μεγάλη απόφαση της Meredith. Όπως φαίνεται να λέει στο promo, ήρθε η ώρα για τη «μεγάλη τελευταία της μέρα».

Ποιο είναι το μέλλον της σειράς;

Παρόλα αυτά, η Pompeo παραμένει παραγωγός του Grey’s (και του spinoff Station 19), ενώ θα συνεχίσει να κάνει την αφήγηση σε κάθε επεισόδιο. Επιπλέον, η πόρτα παραμένει πάντα ανοιχτή σε μια πιθανή επιστροφή του χαρακτήρα για να επισκεφθεί τους γιατρούς στο Gray Sloan.

Όσο για το μέλλον του Grey’s Anatomy, η δημιουργός και εκτελεστική παραγωγός Shonda Rhimes έχει πει εδώ και χρόνια, ότι βλέπει το σόου να συνεχίζεται για όσο καιρό θέλει η Pompeo να το κάνει. Δεν θα υπήρχε Grey’s Anatomy χωρίς τη Meredith Grey, με αποτέλεσμα η ιδέα να τελειώσει το σόου με την αποχώρηση του κεντρικού χαρακτήρα να έχει πέσει στο τραπέζι. Ωστόσο, η ιδέα του να «τρέχει» η σειρά χωρίς την Pompeo θα δοκιμαστεί αυτή τη σεζόν.

Οι καλύτερες σειρές που πέρασαν από το HBO και έγραψαν ιστορία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Grey’s Anatomy: Μετά από 20 περίπου χρόνια, η σειρά λέει αντίο στην Meredith; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα