Θέλεις να απογειώσεις το φθινοπωρινό look σου; Έχουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι!

17:52 22/10/2021 - Πηγή: iPop

Ποτέ δεν είναι αρκετά τα ψώνια για μια γυναίκα! Ειδικά τον χειμώνα και το φθινόπωρο που κατά τη γνώμη μου έχει περισσότερες επιλογές ώστε να συνδυάσεις τα ρούχα της όπως θέλει και να αποκτήσει περισσότερο στυλ! Αφού αποχαιρετήσαμε, λοιπόν, το καλοκαίρι μια για πάντα, ήρθε η ώρα να πας για ψώνια και να φέρεις το φθινόπωρο στην ντουλάπα σου! Ειδικά τώρα που θα ξεκινήσουν και οι εκπτώσεις είναι ευκαιρία!

Αν δεν είσαι σίγουρη για

το τι θα αγοράσεις αυτές τις εκπτώσεις εμείς είμαστε εδώ για σένα και θα μοιραστούμε μαζί σου ορισμένα μυστικά και συμβουλές. Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε όλα τα trends του φετινού φθινοπώρου, για να είσαι πάντα στη μόδα!

Perfect match στη ζωή, perfect match και στο outfit! Οι Bennifer διδάσκουν τι θα φορέσεις στο επόμενο φθινοπωρινό σου ραντεβού με το boyfriend

Φθινοπωρινό look: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να είσαι πάντα λαμπερή!Τόλμησε κάτι που δεν έχεις κάνει ξανά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σουτιέν – bralette είναι πολύ στη μόδα και μπορούν να φορεθούν και ως τοπ! Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις μια σέξι αλλά παράλληλα σικ εμφάνιση τότε τόλμησέ το και βάλε το bralette σου ως τοπ. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι της αρεσκείας σου και ένα μοντέρνο σακάκι.

HEATHER HAZZANΒάλε το σατέν στη ζωή σου

Λατρεύω το σατέν σε κάθε χρώμα και είδος! Τα σατέν φορέματα είναι τόσο εντυπωσιακά, αέρινα και παραμυθένια που πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις καθυστερήσει τόσο να τα βάλεις στην ντουλάπα σου. Υπέροχα είναι, επίσης, και τα σατέν μπλουζάκια, τα οποία είναι και πολύ άνετα.

HEATHER HAZZAN

Μάθε ποια είναι τα πιο hot χρώματα για τις φετινές φθινοπωρινές μέρες και τρέξε να ανανεώσεις την ντουλάπα σου!

Αγάπησε τις παστέλ αποχρώσεις

Τα χρώματα καραμέλας, έτσι όπως μου αρέσει να τα αποκαλώ, ήταν μια τεράστια τάση στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν. Μπορείς να φορέσεις μία παστέλ φούστα ή ακόμα κι ένα παστέλ πανωφόρι! Είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο χρώμα που υπόσχεται πολλούς συνδυασμούς και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

HEATHER HAZZANΤο καρό και πάλι πρωταγωνιστής

Το καρό το αγαπάμε και μας αρέσει να το φοράμε! Είναι τόσο όμορφο και πραγματικά θυμίζει φθινόπωρο. Τα καρό φορέματα είναι πάρα πολύ στη μόδα και πραγματικά μπορείς να τα συνδυάσεις με ό,τι άλλο χρώμα θες! Τόλμησε και παίξε, δες το στυλ σου να απογειώνεται!

HEATHER HAZZAN

Τα baggy jeans θα είναι η απόλυτη τάση αυτό το φθινόπωρο – Δες πώς μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα φοράς όλη μέρα

Λαμπερά κοσμήματα

Προφανώς όλα αυτά τα ρούχα πρέπει να συνδυαστούν και με υπέροχα κοσμήματα προκειμένου να δεις το στυλ σου να ολοκληρώνεται και να απογειώνεται. Εγώ θα σου πω να βάλεις λάμψη στη ζωή σου και να φοράς από εδώ και πέρα λαμπερά, γεμάτα στρας κοσμήματα! Πέρα από το ότι είναι πολύ στη μόδα σπάνε και την πολύ σοβαρότητα.

HEATHER HAZZAN

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να απογειώσεις το φθινοπωρινό look σου; Έχουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα