ΣΟΚ! Που είναι ο Mr. Big; – Η Carrie Bradshaw φιλάει έναν άλλο άντρα και όλοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

16:16 22/10/2021 - Πηγή: iPop

Το «Sex and the City’s» follow-up, «And Just Like That» μπορεί να μην κάνει πρεμιέρα για άλλους δύο μήνες, αλλά η σειρά παίζεται σχεδόν ήδη σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο. Εδώ και μήνες, οι παπαράτσι συρρέουν στα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, απαθανατίζοντας κάθε ρούχο που φοράει η Carrie και κάθε κίνηση της. Τώρα, όμως, οι λήψεις στο πεζοδρόμιο μας προβληματίζουν ιδιαίτερα για την εξέλιξη της σειράς η οποία θα επιστρέψει στο HBO τον Δεκέμβριο.

Στις πιο πρόσφατες

λήψεις από το πλατό του West Village, η Carrie φαίνεται να βρήκε τον έρωτα σε έναν νέο άντρα, έναν που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ!

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

James Devaney/GC ImagesΗ Carrie φιλάει άλλον άνδρα! Τι θα γίνει με τον Mr. Big;

Ο εν λόγω άνδρας είναι ο ηθοποιός Jon Tenney, ένα νέο μέλος στην οικογένεια SATC/AJLT. Ενώ τα γκρίζα μαλλιά του και τα σκούρα φρύδια του μοιάζουν ελαφρά με τον Mr. Big, είναι εντελώς διαφορετικός και φαίνεται πώς πολιορκεί την Carrie.

James Devaney/GC Images

Στιγμιότυπα της Sarah Jessica Parker και του Jon Tenney έχουν διαρρεύσει και φαίνεται πως οι δυο χαρακτήρες απολαμβάνουν κάθε λεπτό μαζί! Σε κάποιες σκηνές μοιράζονται φιλιά, ενώ σε κάποιες άλλες φαίνεται να περπατούν στο δρόμο χαρούμενοι.

James Devaney/GC Images

Οι φωτογραφίες του νέου ζευγαριού σόκαραν τους θαυμαστές λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία του Big στο show επίσης. Αν και ο Noth δεν έχει εμφανιστεί στο πλατό τους τελευταίους μήνες, έκανε την εμφάνισή του σε ένα μίνι βίντεο που μοιράστηκε το HBO πριν από την πρεμιέρα της σειράς. Το ζευγάρι έμοιαζε ευτυχισμένο στα στιγμιότυπα που αγκαλιάζονταν μαζί στην κουζίνα, αλλά προφανώς κάτι θα ταρακουνήσει τα πράγματα και επέτρεψε στον ανώνυμο χαρακτήρα του Tenney να κάνει την είσοδό του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο ΣΟΚ! Που είναι ο Mr. Big; – Η Carrie Bradshaw φιλάει έναν άλλο άντρα και όλοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο νέος της σύντροφος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα