To παγκόσμιο πρωτάθλημα μπαλονιού είναι γεγονός και σε περιμένει για να διαπρέψεις με την παρέα σου!

13:16 22/10/2021 - Πηγή: iPop

Έψαχνες απεγνωσμένα ένα άθλημα να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν και είχες μπερδευτεί; Σου βρήκαμε το κατάλληλο άθλημα το οποίο δε μένει μόνο εκεί! Αν είσαι καλός μπορείς να το εξελίξεις και να πας ακόμα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα! Ο χρόνος θα δείξει πόσο καλός είσαι…Θα χρειαστείς μόνο ένα μπαλόνι, το παιδικό σου παιχνίδι.

Έχεις ακούσει ποτέ για παγκόσμιο πρωτάθλημα μπαλονιού; Ευκαιρία να το ακούσεις και να το μάθεις γιατί πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό και θα σου προσφέρει ατελείωτες ώρες γέλιου, διασκέδασης και γυμναστικής,

που είναι και το ζητούμενο.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπαλονιού είναι εδώ και περιμένει τη συμμετοχή σου!

Το φετινό πρωτάθλημα διοργανώθηκε από τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ζεράρντ Πικέ αλλά και άλλες διασημότητες της Ισπανίας. Έλαβε χώρα σε ένα λούνα παρκ στην Ταραγόνα και 32 ομάδες από όλον τον κόσμο έσπευσαν να συμμετάσχουν. Ελπίζουμε του χρόνου να είσαι κι εσύ εκεί, ξεκίνα προπόνηση!

Estamos haciendo historia!!! Menudos puntazos estamos viviendo@Mentos_Esp | # BalloonWorldCup pic.twitter.com/K9VqzQMVSl

— Balloon World Cup (@BalloonWorldCup) October 14, 2021

Ήρθε η ώρα να μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού. Όσο διασκεδαστικό κι αν ακούγεται όλα τα παιχνίδια έχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθείς πιστά!

Θέλεις να χάσεις κιλά κάνοντας χορό; Το viral TikTok βίντεο που υπόσχεται αποτελέσματα σε 16 μέρες

Οι πολύ δύσκολοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις είναι οι εξής: Οι παίκτες πρέπει να χτυπούν το μπαλόνι προς τα πάνω και ο αντίπαλος κερδίζει πόντο αν τελικά ακουμπήσει το έδαφος. Αυτό ήταν όλο!

Ο τελικός διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτώβρη, σε ένα γήπεδο 8×8 γεμάτο έπιπλα και ένα μικρό αυτοκίνητο, με τον Φραντσέσκο ντε λα Κρουζ από το Περού να κερδίζει τον Γιαν Σπιές της Γερμανίας με 6-2. Έτσι το Περού έγινε πρωταθλητής κόσμου στο πρώτο «τουρνουά μπαλονιού» που έγινε ποτέ. 

This was intense

(via balloon_league, antonio_arredondo_/Instagram) pic.twitter.com/uBmy3lyj4x

— SportsCenter (@SportsCenter) August 20, 2021

Αν ποτέ, λοιπόν, μαζευτείς σε ένα σπίτι με την παρέα σου και δεν έχετε τι να κάνετε, μπορείτε να ξεκινήσετε προπόνηση ώστε να διαπρέψετε στο επόμενο τουρνουά μπαλονιού. Οι κανόνες είναι απλοί κι εγώ ήμουν αρκετά περιγραφική, οπότε δε θέλω δικαιολογίες ώστε να αποφύγεις για άλλη μια φορά τη γυμναστική.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To παγκόσμιο πρωτάθλημα μπαλονιού είναι γεγονός και σε περιμένει για να διαπρέψεις με την παρέα σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα