Θέλεις κι εσύ μια vintage θήκη κινητού σαν της Emily in Paris; Βρήκαμε τις καλύτερες της αγοράς!

19:11 12/10/2020 - Πηγή: iPop

Αν έχεις δει τη νέα σειρά του Netflix απ’ τους δημιουργούς του Sex And The City, δεν γίνεται να μην έχεις ερωτευτεί το στιλ της πρωταγωνίστριας! Απ’ τα πρώτα πράγματα που παρατηρήσαμε πάνω της είναι η vintage θήκη κινητού της Emily in Paris,

η οποία μοιάζει με φωτογραφική μηχανή!

Εμείς έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στις θήκες κινητού… Όχι της υπερβολής, με τρισδιάστατα elements και πολλά χρώματα, αλλά στις κομψές θήκες που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι απέκτησες νέα συσκευή!

Όταν αυτές οι θήκες μάλιστα έχουν κι έναν vintage χαρακτήρα, είναι το καλύτερό μας!

Γι’ αυτό ερωτευτήκαμε την vintage θήκη κινητού της Emily και ψάξαμε να βρούμε εάν μπορούμε να αγοράσουμε κάτι αντίστοιχο είτε από ελληνικά e-shops είτε από άλλα online καταστήματα που κάνουν shipping στην Ελλάδα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά online καταστήματα που έχουν μια σειρά από επιλογές για να διαλέξεις την αγαπημένη σου θήκη, σαν της Emily!

Πού μπορείς να αγοράσεις την θήκη κινητού της Emily in Paris

Θήκη Vintage φωτογραφική μηχανή για το iPhone

Ultra Slim Silicone Φωτογραφική Μηχανή Camera

Retro Camera Phone Case

Θήκη κινητού για iPhone

Θήκη φωτογραφική μηχανή με λουράκι για iPhone

Κι αν δεν έχεις δει ακόμα τη σειρά, επιβάλλεται να το κάνεις!

Η υπόθεση του Emily in Paris και το trailer!

Η φιλόδοξη εικοσάχρονη Έμιλι από το Σικάγο βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι όπου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις κι εσύ μια vintage θήκη κινητού σαν της Emily in Paris; Βρήκαμε τις καλύτερες της αγοράς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα