Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε»

18:37 15/6/2019 - Πηγή: iPop
«Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του φοιτητή απ’ την Κάλυμνο. Την ανάσυρση της υπόθεσης απ’ το αρχείο θα ζητήσει η οικογένεια του 21χρονου.

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις του πατέρα του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2017, σε βραχώδες μέρος στην Κάλυμνο.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News», ο πατέρας του φοιτητή, Παρασκευάς Χατζηπαύλου ανέφερε ότι είναι βέβαιος ότι ο γιος του βρέθηκε σε λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή. «Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν

έπρεπε να δει».

Είμαι βέβαιος ότι ο γιος μου βρέθηκε σε λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή. Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε να δει. Κατά τη διάρκεια των ερευνών ήμουν κι εγώ στο σημείο όπου επτά μέρες μετά βρέθηκε η σορός του. Είχαν πετάξει ελικόπτερα, drone και όλοι είχαν περάσει ξανά και ξανά από εκεί που τελικά τον εντόπισαν

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηπαύλου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο Σάββατο που ενημερώθηκαν ότι ο γιος τους είχε εντοπιστεί νεκρός, ήταν η μοναδική ημέρα που οι ερευνητές δεν ήταν στην περιοχή, για να προσθέσει ακόμη ότι:

Όπως μάθαμε αργότερα, υπήρξαν τηλεφωνήματα βάσει των οποίων, εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, τους οδηγούσαν να ψάξουν σε άλλο σημείο

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του 21χρονου πρόκειται να ζητήσει την ανάσυρση της υπόθεσης απ’ το αρχείο, βάσει και της νέας έκθεσης του μηχανολόγου – μηχανικού, ειδικού πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο άτυχος φοιτητής αποκλείεται να γλίστρησε και να έπεσε από τα βράχια, όπως περιγράφει το αρχικό πόρισμα καθώς σε σχέση με το ύψος, απ’ όπου αρχικά είχε υπολογιστεί ότι έπεσε, θα έπρεπε να έχουν προκληθεί συντριπτικά κατάγματα αλλά και εκδορές μεγάλης έκτασης στο σώμα του, σε βαθμό που το θύμα να μην είναι αναγνωρίσιμο, κάτι που στην περίπτωση του φοιτητή, δεν συνέβη.

Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις του στη «Real News» ο θείος και νονός του Νίκου Χατζηπαύλου, Γιάννης Παπαρουσάκης, έκανε λόγο για καθαρή δολοφονία:

Είναι καθαρή δολοφονία, όχι πτώση. Το παιδί πήγε για μια απλή βόλτα με το ποδήλατό του και δεν επέστρεψε ποτέ. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η περιοχή στην οποία βρέθηκε είναι παραβατική. Βρέθηκε σε λάθος τόπο, τη λάθος ώρα. Τον δολοφόνησαν αλλού, τον έκρυψαν και τον μετέφεραν εκεί όπου βρέθηκε, το επόμενο Σάββατο. Ήταν η μοναδική ημέρα που δεν είχαν πάει να κάνουν έρευνες. Αυτό για μένα λέει πολλά

Διαβάστε ακόμη:

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Το άρθρο Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα