Irina Shayk, Gigi Hadid και Bella Hadid στο εντυπωσιακό show της Carine Roitfeld!

14:54 15/6/2019 - Πηγή: iPop
Irina Shayk, Gigi Hadid και Bella Hadid στο εντυπωσιακό show της Carine Roitfeld που πραγματοποιήθηκε στο φετινό Pitti Uomo, της Φλωρεντίας. Τα μοντέλα, οι avant-garde εμφανίσεις και η performance του Lenny Kravitz.

Το πρώτο show της Carine Roitfeld σε συνεργασία με το CR Fashion Book

και τη LuisaViaRoma, με αφορμή τα 90α γενέθλια του ιταλικού brand, μόνο φαντασμαγορικό θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, καθώς ήταν μία απ’ τις καλύτερες επιδείξεις που έχουμε δει εδώ κι αρκετό καιρό.

Η Roitfeld ζήτησε από τα πιο διάσημα μοντέλα να περπατήσουν στο πρώτο της show. Gigi και Bella Hadid, Irina Shayk στην πρώτη της πασαρέλα μετά τον χωρισμό της απ’ τον Bradley Cooper, Joan Smalls, Lara Stone, Alek Wek, Karen Elson και Halima Aden ήταν μόνο μερικά απ’ τα ονόματα που περπάτησαν το βράδυ της Πέμπτης, στην επίδειξη της Roitfeld.

ESTROP/GETTY IMAGES

Η πρώην editor της γαλλικής Vogue συνεργάστηκε με την ιταλική LuisaViaRoma για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό show, με αφορμή τα 90α γενέθλια του καταστήματος. Στην πασαρέλα είδαμε 102 εμφανίσεις, με έντονο το στοιχείο της δεκαετίας του ’90, ενώ περπάτησαν 61 γυναίκες και 22 άνδρες μοντέλα στο Piazzale Michelangelo. Μάλιστα, στην επίδειξη είδαμε και τρία μοναδικά couture νυφικά φορέματα Christian Lacroix.

SHUTTERSTOCK

GETTY IMAGES

Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίδειξης στη Φλωρεντία είδαμε τα μοντέλα να φορούν κομμάτια από μερικούς οίκους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βιομηχανία της μόδας. McQueen, Balenciaga, Dior, Gucci, Givenchy, The Row, Prada και Valentino, παρείχαν δύο εμφανίσεις το καθένα, ενώ μερικά looks ήταν αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Roitfeld, τα οποία αναμένονται και να πωληθούν στο micro-site του CR Runway.

ESTROP/GETTY IMAGES

GETTY IMAGESΟλόκληρη η επίδειξη CR Runway x Luisa Via Roma για τον Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020:

Διάβασε ακόμη:

Σκέτη μαγεία ήταν το Dior Cruise 2020 στο Μαρακές! (Photos)

Photo: ansa.it

Το άρθρο Irina Shayk, Gigi Hadid και Bella Hadid στο εντυπωσιακό show της Carine Roitfeld! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα