Θα λιώσετε: Αδέσποτο λέει «ευχαριστώ» στον πυροσβέστη που το έβγαλε από πηγάδι βάθους 3ων μέτρων (video)

14:12 30/3/2017 - Πηγή: iPop

Θα λιώσετε με το video pου δείχνει ένα αδέσποτο που λέει «ευχαριστώ» στον πυροσβέστη που το έβγαλε από πηγάδι βάθους 3ων μέτρων.

Το άτυχο σκυλάκι έπεσε μέσα σ’ ένα πηγάδι βάθους τριών μέτρων από το οποίο δεν μπορούσε να βγει μόνο του. Κάποιοι περαστικοί κάλεσαν την πυροσβεστική και ένας γενναίος άνδρας, παρά την ορμητική βροχή, μπήκε στο πηγάδι και ανέβασε τον σκύλο στην επιφάνεια της γης.

Ο μεγαλόσωμος σκυλάκος, αν και από τον φόβο του δυσκόλεψε το έργο του πυρροσβέστη, μόλις ελευθερώθηκε δεν

σταμάτησε να τρίβεται πάνω στον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή και να του κάνει χάδια!

Δείτε την απεριόριστη αγάπη του σκύλου:

Heartwarming video of stray dog 'saying thank you' after fireman rescues it from a 3-meter-deep storm drain in eastern China pic.twitter.com/BwshycwPkV

— People's Daily,China (@PDChina) March 30, 2017

Tip!Τι κάνω αν βρω τραυματισμένο ή άρρωστο αδέσποτο ζώο;

Σε περίπτωση που βρεις στο δρόμο ένα τραυματισμένο ή άρρωστο αδέσποτο ζώο, θα πρέπει να καλέσεις άμεσα το δήμο ή την κοινότητα όπου βρέθηκε το ζώο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012, είναι αρμόδια για τη μέριμνα των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με ζωοφιλικά σωματεία.

Αν βρεις το τραυματισμένο ή άρρωστο αδέσποτο ζώο τη νύχτα, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο ή ιατρείο ζώων (λίστες με τα εφημερεύοντα είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο).

Σε περίπτωση που το αδέσποτο ζωάκι είναι εγκλωβισμένο κάπου πρέπει να καλέσεις άμεσα την πυροσβεστική.

The post Θα λιώσετε: Αδέσποτο λέει «ευχαριστώ» στον πυροσβέστη που το έβγαλε από πηγάδι βάθους 3ων μέτρων (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα