Επίθεση Λοβέρδου στον Παυλόπουλο: «Χρεοκόπησε το δημόσιο ως ΥΠΕΣ» (video)

11:58 30/3/2017 - Πηγή: iPop

Επίθεση Λοβέρδου στον Παυλόπουλο κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στη Βουλή πως ο Προκόπης Παυλόπουλος χρεοκόπησε το ελληνικό δημόσιο με τις προσλήψεις όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών..

Κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης του Ανδρέα Λοβέρδου

στην Όλγα Γεροβασίλη για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα ο Ανδρέας Λοβέρδος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το έργο του ως υπουργός Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε: «Ο κ. Παυλόπουλος έβαλε 300.00 στο δημόσιο. Χρεοκόπησε το ελληνικό δημόσιο από αυτά που έκανε ως υπουργός Εσωτερικών» και συμπλήρωσε πως «όλα αυτά είναι γνωστά».

Να θυμίσουμε πως ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος διορίστηκε υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης τον Μάρτιο του 2004 στην Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007, οπότε και στη νέα κυβέρνηση Καραμανλή ανέλαβε Υπουργός Εσωτερικών, στο νέο υπουργείο που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

The post Επίθεση Λοβέρδου στον Παυλόπουλο: «Χρεοκόπησε το δημόσιο ως ΥΠΕΣ» (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα