Τέσσερις μαγειρεύουν, ένας αποχωρεί- 3 αποχωρήσεις σε μια εβδομάδα

10:32 2/6/2020 - Πηγή: iPop

Τα πάντα αλλάζουν στο MasterChef. Η ροή αλλάζει και θα έχουμε 3 αποχωρήσεις σε μια εβδομάδα. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουν μείνει οι 6 καλύτεροι.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με Mystery Box και με τους κριτές να ανακοινώνουν στους παίκτες πως τελείωσαν οι μέρες χαλάρωσης. «Δεν υπάρχει MasterClass. Δεν θα υπάρξει ξανά ψηφοφορία», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ενημέρωσε πως θα γίνονται συνεχόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στον τελικό.

Η πρώτη δοκιμασία έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αφού κάτω από το κουτί περίμεναν τους παίκτες

κόκαλα από κρεατικά και ψάρια, τα οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο θέλουν για να φτιάξουν ένα πολύ γευστικό και δημιουργικό πιάτο.

Η εικόνα των παικτών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, όμως, το πιάτο μιας παίκτριας πραγματικά απογοήτευσε τους παίκτες.

Η Μαριάννα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του πιάτου της δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της, καθώς δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο της, ενώ παρέλειψε και πολλές παρασκευές που ήθελε.

Έτσι, οι κριτές ανακοίνωσαν πως εκείνη ήταν η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Απ’ την άλλη, οι υπόλοιπες προσπάθειες, εκτός απ’ του Διονύση, ήταν άκρως ικανοποιητικές με αποτέλεσμα οι 7 απ’ τους εννιά παίκτες να είναι ανάμεσα στα καλύτερα πιάτα!

Τελικά, ο Σταύρος και ο Σταυρής έμειναν μέχρι το τέλος, με τον Σταύρο να είναι εκείνος, ο οποίος κέρδισε το Mystery Box κι είχε το πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Ο Σταύρος κλήθηκε να μοιράσει κοπές από διαφορετικά μέρη χοιρινού στους συμπαίκτες του, και φυσικά να διαλέξει ο ίδιος με τι θα μαγειρέψει. Πώς τα πήγαν οι διαγωνιζόμενοι; Θα μάθουμε στο επεισόδιο της Τρίτης!

3 αποχωρήσεις σε μια εβδομάδα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η Μαριάννα, ενώ την Τρίτη θα δούμε τέσσερις παίκτες να μαγειρεύουν και για έναν το «ταξίδι» στο MasterChef 4 τελειώνει μια για πάντα.

Ποιοι θα επιστρέψουν στο σπίτι του διαγωνισμού και ποιος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα πάει στο δικό του σπίτι;

Η λίστα με τις αποχωρήσεις του MasterChef μέχρι τον τελικό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef

Το άρθρο Τέσσερις μαγειρεύουν, ένας αποχωρεί- 3 αποχωρήσεις σε μια εβδομάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα