«Αντελίνα χτύπα το κουδούνι»: Έκανε πρεμιέρα με κέφι και… χρήματα! (Video)

17:41 1/6/2020 - Πηγή: iPop

Η εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» έκανε επιτέλους πρεμιέρα κι η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεχύθηκε στους δρόμους κι άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια. 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: Χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας.

Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου έκανε πρεμιέρα, στις 16:30 η εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» και η Αντελίνα γεμάτη αυθορμητισμό και χιούμορ βγήκε στους δρόμους και άρχισε να κάνει τις ερωτήσεις της και να χορεύει.

Η εκπομπή ξεκίνησε με την ίδια να μας καλωσορίζει στο πρωτότυπο, real life game show.

Γεια σας! Καθημερινά ξεχύνομαι σε δρόμους, σε γειτονιές, σε λαϊκές, σε λεωφόρους και γίνεται χαμός. Είμαι γεμάτη κέφι, μπρίο, ζωντάνια, θετική ενέργεια και πάνω από όλα χρήμα. Πολύ χρήμα. Έχετε το νου σας γιατί σας κάνω ερωτήσεις στον δρόμο και αν απαντήσετε σωστά, κερδίζετε 10 ευρώ. Νομίζατε τελείωσα εκεί; Αν είναι η τυχερή σας ημέρα σας χτυπάω το κουδούνι και αν απαντήσετε σωστά, κερδίζετε 50 ευρώ 

Η εκπομπή φυσικά συνέχισε με την όμορφη παρουσιάστρια γεμάτη κέφι και όρεξη να μοιράσει χρήματα σε όσους απαντούν σωστά στις ερωτήσεις της και της ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού. Έτσι, η Αντελίνα μπήκε στα σπίτια αγνώστων, που στη συνέχεια γνώρισε, τους έκανε ερωτήσεις, τους ζήτησε να αποδεχτούν δοκιμασίες και εκτός σπιτιού και έδωσε χρήματα μόνο σε όσους έπαιξαν και κέρδισαν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στα σχόλια για το βάρος της για πρώτη φορά

Το άρθρο «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι»: Έκανε πρεμιέρα με κέφι και… χρήματα! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα