Τέλος οι οντισιόν του GNTM 3: Το γύπινγκ, το αγόρι που άφησε άφωνους τους κριτές και η επιστροφή της Ελευθερίας!

10:42 16/9/2020 - Πηγή: iPop

Τέλος οι οντισιόν του GNTM 3, με τους κριτές να επιλέγουν την Τρίτη τα τελευταία μοντέλα που πέρασαν στην επόμενη φάση. Ποιοι τους εντυπωσίασαν και ποιοι τους έκαναν να γελάσουν; Όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης.

Ένας κούκλος άφησε άφωνους τους κριτές, ένας άλλος τους έμαθε τι σημαίνει “γύπινγκ”, ενώ είδαμε και τον σωσία της Ελευθερίας, του περσινού golden pass!

Τι είδαμε στις τελευταίες οντισιόν
του GNTM 3;Μαριαγάπη

Αυτό το πανέμορφο πλάσμα πήγε στις οντισιόν μαζί με τη μητέρα της, η οποία ήταν μοντέλο τη δεκαετία του ’90. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί της, ο Δημήτρης Σκουλός βγήκε να γνωρίσει τη μητέρα της, και φυσικά πήρε τέσσερα «ναι» τόσο για την εμφάνισή της όσο και για το επαγγελματικό περπάτημά της.

Δημήτρης

Ο Δημήτρης απ’ τη Νάουσα έκανε τους κριτές να γελάσουν, και μάλιστα του είπαν πως κάνει για πολιτικός, όμως, απέχει πολύ απ’ το μοντέλο γι’ αυτό και τον απέρριψαν.

Δημοσθένης

Ο 29χρονος που έμαθε στους κριτές -και σ’ εμάς- την έννοια του γύπινγκ, δεν έχει καμία εμπειρία με το μόντελινγκ, αλλά ο χαρακτήρας του και το όμορφο παρουσιαστικό του ήταν αρκετά για να πάρει τρία «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση.

Κώστας

Ο Θεσσαλονικιός με το όμορφο πρόσωπο εντυπωσίασε όλη την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή του, ενώ ο Άγγελος Μπράτης του είπε πως προσπαθεί να βρει κάποια ατέλεια πάνω και δεν μπορεί. Φυσικά και θα τον δούμε στο id catwalk.

Φαίη

Η Φαίη απογοήτευσε τους κριτές καθώς το πιο ανδρόγυνο παρουσιαστικό της δεν βγήκε και στις πόζες της, ούτε και στην επιλογή του μαγιό που είχε κάνει. Ήταν σαν να μην ταίριαζε η εμφάνισή της με τον τρόπο που ποζάρει και ντύνεται, με αποτέλεσμα να πάρει μόνο 2 ναι. Όμως, διεκδίκησε και κέρδισε την wild card της Βίκυς Καγιά κι έτσι θα την δούμε στην επόμενη φάση.

Samuel

Ο Samuel είναι ο… σωσίας της Ελευθερίας, του περσινού golden pass, τόσο εμφανισιακά, όσο και στη συμπεριφορά του. Μάλιστα, αυτό το σχολίασαν έντονα και οι κριτές, και εκείνη τη στιγμή είδαμε την περσινή παίκτρια να εισβάλλει στο πλατό! Ο Samuel έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ιδιαίτερο παρουσιαστικό, όμως, οι κριτές ενδιαφέρθηκαν να τον δουν και στην επόμενη φάση.

Γιώργος

Ο Γιώργος έκανε την έκπληξη αφού εμφανίστηκε στους κριτές με κολυμβητικό μαγιό και ήταν ο πρώτος που επέλεξε κάτι διαφορετικό κι όχι την κλασική βερμούδα, ενώ το όμορφο πρόσωπο και το σώμα του ήταν αρκετά για να πουν οι κριτές «ναι».

Δες το trailer της Τρίτης όπου ξεκινάει η πρώτη φάση του Bootcamp:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Οντισιόν GNTM: Η επιλογή φέτος θα είναι δύσκολη! Οι υποψήφιοι που ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους

Το άρθρο Τέλος οι οντισιόν του GNTM 3: Το γύπινγκ, το αγόρι που άφησε άφωνους τους κριτές και η επιστροφή της Ελευθερίας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα