Τα πρώτα πλάνα μετά την τραγωδία στον Αλμυρό (Video)

19:41 31/8/2019 - Πηγή: iPop

Η τραγωδία στον Αλμυρό έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία στοιχεία, το πρώτο video με πλάνα μετά το περιστατικό και ο χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ που αγνοείται.

H 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της, με εντολή του εισαγγελέα. Η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρκτική εξέταση που θα παραγγελθεί από την Εισαγγελία.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ιδιοκτήτρια της επιχείρησης

του λούνα παρκ, που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της και αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία να συνεχιστεί.

Το κλίμα στην περιοχή μετά την τραγωδία στον Αλμυρό με τον θάνατο της 14χρονης είναι βαρύ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-thessalia.gr, o συγκλονισμένος πατέρας νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα,  ο πατέρας της άτυχης έφηβης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία να συλληφθεί.

Ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από το χώρο που έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Τα πρώτα πλάνα μετά την τραγωδία στον Αλμυρό

Διαβάστε όσα είχαν προηγηθεί:

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό

Photo: EUROKINISSI

Το άρθρο Τα πρώτα πλάνα μετά την τραγωδία στον Αλμυρό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα