Τα μηνύματα του Κανάκη που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ

10:06 29/1/2020 - Πηγή: iPop

Δεν σταματάει η κόντρα ανάμεσα στο κανάλι του Φαλήρου και την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα. Η νέα ανακοίνωση του ΣΚΑΪ απαντάει στις δηλώσεις του Κανάκη και των συνεργατών του, δημοσιεύοντας τα μηνύματα του ίδιου προς τον σταθμό.

Στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ καταγράφονται ορισμένα απ’ τα μηνύματα που είχε στείλει ο παρουσιαστής προς το κανάλι, ενώ τονίζεται πως ο ΣΚΑΪ συνέχισε να πληρώνει κανονικά την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, βάσει της συμφωνίας που υπήρχε, παρά

την «την συστηματική τους άρνηση να βγουν στον αέρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης είχε δηλώσει κουρασμένος συμπληρώνοντας πως δεν θα άντεχε και τρίτη σεζόν σε μια ζώνη, που όπως έλεγε, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του καναλιού, ο παρουσιαστής είχε προτείνει να αφήσουν το πρώτο μισό της σεζόν και να δουν τι θα κάνουν απ’ τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται».

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα».

«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά».

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…».

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…».

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγουν στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους».

Δες την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

Κανάκης: Αυτοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Το άρθρο Τα μηνύματα του Κανάκη που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα