Ταυτοποιήθηκε η σορός του Kobe Bryant | Ανασύρθηκαν και οι 9 νεκροί

09:35 29/1/2020 - Πηγή: iPop

Oι αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως ταυτοποιήθηκε η σορός του Kobe Bryant, ενώ ανασύρθηκαν και οι 9 νεκροί απ’ το σημείο της τραγωδίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τις σορούς και των 9 θυμάτων απ’ το προσωπικό ελικόπτερο του Kobe Bryant, το οποίο συνετρίβη στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Εκτός απ’ τον Kobe

και την 13χρονη κόρη του, στο ελικόπτερα επέβαινε ακόμα η προπονήτρια της ομάδας, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, η γυναίκα του και η κόρη του, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, μια συμπαίκτρια κόρης του Kobe και η μητέρα της.

Πώς ο Kobe Bryant | Ανασύρθηκανμας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ

Πώς ταυτοποιήθηκε η σορός του Kobe Bryant

Η αναγνώριση των σορών ήταν εξαιρετικά δύσκολη λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, αλλά και της έκρηξης που ακολούθησε. Ο Black Mamba ταυτοποιήθηκε από τους ιατροδικαστές μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων. Με τον ίδιο τρόπο αναγνωρίστηκαν τρεις ακόμη από τους επιβαίνοντες, δύο άντρες και μία γυναίκα: Ο προπονητής, ο πιλότος του ελικοπτέρου και η μητέρα της συμπαίκτριας της κόρης του Kobe.

Όπως αναφέρει το δίκτυο TMZ, το οποίο ήταν και το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Kobe, υπάρχουν σκέψεις να γίνει λαϊκό προσκύνημα στο L.A. Coliseum, χωρητικότητας 80.000 θεατών.

Σοκαριστικά πλάνα απ’ το σημείο της τραγωδίας:

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα απομεινάρια του ελικοπτέρου και τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με την New York Post, ένα λάστιχο του ελικοπτέρου ήταν από τα ελάχιστα κομμάτια του που βρέθηκαν δίχως να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ή αλλοιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζουν Αντετοκούνμπο και James για την απώλεια του Kobe Bryant

Photo: Pixabay

Το άρθρο Ταυτοποιήθηκε η σορός του Kobe Bryant | Ανασύρθηκαν και οι 9 νεκροί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα