O James Corden δεν οδηγάει στο Carpool Karaoke κι αυτή είναι η απόδειξη! (Video)

19:05 28/1/2020 - Πηγή: iPop

Ένα video που τραβήχτηκε τυχαία απέδειξε ότι ο James Corden δεν οδηγάει στο Carpool Karaoke και οι φανς έχουν πάθει παράκρουση!

Πολλά απ’ αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση προφανως δεν είναι αλήθεια και φυσικά σχεδόν τίποτα απ’ αυτά που βλέπουμε στις διαφημίσεις δεν είναι πραγματικότητα! Θυμάσαι το video με το πώς δημιουργείται το τέλειο burger που βλέπεις τις

διαφημίσεις; Αν δεν το έχεις δει, δες το και θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Τι γίνεται, όμως, όταν η κάμερα πιάνει τυχαία στον δρόμο το γύρισμα μιας εκπομπής κι αποκαλύπτει μια αλήθεια που ίσως δεν είναι έτοιμοι οι φανς να μάθουν;;

Ένας χρήστης του Twitter ανέβασε ένα video απ’ το γύρισμα του Carpool Karaoke με τον Justin Bieber κι έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια: O James Corden δεν οδηγάει στο Carpool Karaoke!

Και τώρα εσύ θα πεις “και γιατί σοκαριζόμαστε τόσο;” και εμείς θα συμφωνήσουμε! Μπορεί να μην είχαμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε ποτέ εάν οδηγάει στα αλήθεια ή όχι, αλλά η πραγματικότητα φαίνεται πως σόκαρε πολλούς φανατικούς Αμερικανούς φανς του παρουσιαστή.

«Είδα το Carpool Karaoke του James Corden με καλεσμένο τον Justin Bieber και τώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν οδηγάει καν», έγραψε ο χρήστης του Twitter και το video έγινε viral μέσα σε μόλις μερικά λεπτά!

Saw James corden and Justin Bieber filming carpool karaoke and this is why I have trust issues — he isn't even driving! pic.twitter.com/bkP9moGJmu

— Zoli ⚡️ (@zolihonig) January 23, 2020

Lol I saw it too pic.twitter.com/1VMJvGJDlZ

— avrumi (@avrumim) January 23, 2020

Το Carpool Karaoke είναι μέρος του The Late Late Show with James Corden, όπου ο παρουσιαστής καλεί τραγουδιστές στο αυτοκίνητό το, τους πάει βόλτα ενώ τραγουδούν μαζί του τα πιο γνωστά τραγούδια τους. Τα videos κάθε φορά γίνονται viral και όχι άδικα, αφού είναι απολαυστικά, και προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου εάν ο James Corden οδηγάει στα αλήθεια ή όχι! Είναι ο James Corden και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!

Πολλοί φανς, αντικρούοντας τις έντονες αντιδράσεις μιας μερίδας ανθρώπων, σχολίασαν πως το θεωρούσαν προφανές ότι δεν οδηγάει στα αλήθεια! Πώς θα μπορούσε να οδηγάει ενώ παράλληλα κάνει καφρίλες και τραγουδάει και κοιτάει στον δρόμο μια στο τόσο; Το λες και κάπως ριψοκίνδυνο!

Σ’ αυτό το σημείο, να πούμε πως παλιότερα είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε όντως να οδηγάει ενώ τραγουδάει, αλλά ίσως ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση ή να αποφάσισε πως είναι πολύ επικίνδυνο και να σταμάτησε να οδηγάει στα αλήθεια!

He was driving for Katy Perry’s one pic.twitter.com/TCi5btu11y

— Camille® (@HerWonkEye) January 23, 2020

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, οπότε ας απολαύσουμε τα videos του κι ας μην μας νοιάζει το πόσο καλός οδηγός είναι ή δεν είναι!

Δες ακόμα:

Όταν ο Sam Smith συνάντησε τον James Corden…Το πιο απολαυστικό Carpool Karaoke |Video

Το άρθρο O James Corden δεν οδηγάει στο Carpool Karaoke κι αυτή είναι η απόδειξη! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα