Τα κοσμήματα της Monica Bellucci που την κάνουν μία σύγχρονη εκδοχή της Elizabeth Taylor

13:35 10/4/2021 - Πηγή: iPop

Τα κοσμήματα και πιο συγκεκριμένα τα έντονα κοσμήματα και τα διαμάντια θυμίζουν αρκετά συχνά τις εμφανίσεις της Elizabeth Taylor. Ωστόσο σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή, τα κοσμήματα της Monica Bellucci ήταν επίσης εντυπωσιακά και αρκετά εκκεντρικά αναλογικά με τις εμφανίσεις της.

Τα κοσμήματα της Monica Bellucci

Λίγα σύγχρονα αστέρια του Hollywood μπορούν να ανταγωνιστούν τις εντυπωσιακά

στολισμένες εμφανίσεις της Monica Bellucci. Από τότε που έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο, η ηθοποιός έχει επιδείξει μία δέσμευση απέναντι σε εκθαμβωτικούς θησαυρούς από τους Cartier, Chopard και Boucheron.

Η Elizabeth Taylor αντίστοιχα έχει συζητηθεί ιδιαίτερα για τα δικά της εντυπωσιακά κοσμήματα μέσα στο χρόνο, της οποία όμως η αγαπημένη κατηγορία ήταν τα δαχτυλίδια. Σε αντίθεση η Monica Bellucci φαίνεται να προτιμά τα κολιέ, τα οποία χρησιμοποιεί για να διακοσμήσει το ντεκολτέ της. Η γνωστή ηθοποιός έχει ένα συγκεκριμένο στυλ στο οποίο προσπαθεί να δώσει μία προσωπικότητα χρησιμοποιώντας τα υπέροχα κοσμήματα που επιλέγει. Πιο πρόσφατα, η ηθοποιός χρησιμοποίησε το νέο της look με κοντότερα μαλλιά για να πλαισιώσει μεγάλα σκουλαρίκια.

Στις 19 Νοέμβρη το 1996 στο Λονδίνο, η Monica Bellucci περπάτησε στο κόκκινο χαλί σε μια μαύρη εμφάνιση με ντεκολτέ, διακοσμημένη με ένα μικρό κολιέ με σταυρό.

Getty Images/Alexis DUCLOS

Στις 6 Αυγούστου το 1999, η ηθοποιός φορούσε ένα μπλε φόρεμα με κολιέ από χρυσά σκέλη διάστικτα με διαμάντια για να ταιριάζει με τα σκουλαρίκια της.

Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis

Στις 11 Μαΐου το 2000, η ηθοποιός φορούσε ένα κολιέ με μαργαριτάρι choker με λεπτομέρειες μενταγιόν στην πρεμιέρα του Under Suspicion.

Getty Images/JACK GUEZ

Στις Χρυσές Σφαίρες, 21 Ιανουαρίου 2001, η Monica Bellucci φορούσε ένα φόρεμα με λαιμόκοψη με λαμπερά σκουλαρίκια με διαμάντια.

Getty Images/Gregg DeGuire

Στις 25 Μαΐου το 2003 σε ένα φεστιβάλ, η ηθοποιός φορούσε ένα κολιέ φτιαγμένο από χρωματιστές πέτρες.

Getty Images/Toni Anne Barson Archive

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα κοσμήματα της Monica Bellucci που την κάνουν μία σύγχρονη εκδοχή της Elizabeth Taylor εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα