Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα μέτρα- Οι αλλαγές από Δευτέρα

18:43 9/4/2021 - Πηγή: iPop

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα μέτρα ήρθαν να φέρουν μικρές αλλαγές σε όσα ήδη ξέραμε. Ανοίγουν τα καταστήματα στην Αχαΐα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ παραμένουν κλειστά στην Κοζάνη. Σε λειτουργία από Δευτέρα και τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η Κυβέρνηση, στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ανακοίνωσε το άνοιγμα του λιανεμπορίου

στην Αχαΐα (με click inside και click away), το άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη μόνο με click away, αλλά και τη διατήρηση των κλειστών καταστημάτων στην Κοζάνη.

Στο βαθύ κόκκινο από το πρωί του Σαββάτου μπαίνει η περιφερειακή κοινότητα της Κω και του δήμου Ήλιδας.

Self test κορονοϊού: Πώς το κάνεις και ποια η διαδικασία αν το αποτέλεσμα βγει θετικό; Αναλυτικές οδηγίες με όσα πρέπει να γνωρίζεις

Από το βαθύ κόκκινο στο κόκκινο πηγαίνουν από τη Δευτέρα η περιφερειακή κοινότητας Αιτωλοακαρνανίας, η περιφερειακή κοινότητα Αργολίδος, μέρος της περιφερειακής κοινότητας Φθιώτιδας, με εξαίρεση τον Δήμο Λαμιέων και του δήμου Λοκρών.

Επίσης κατεβαίνουν επίπεδο οι δήμοι Κατερίνης, Αστυπάλαιας και Σκιάθου.

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα μέτρα:Από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠΤο λιανικό εμπόριο εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά αίρεται ο μάξιμουμ αριθμός των 20.Επιπλέον, η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα στην Αχαΐα, με click inshop και click away και η επαναλειτουργία στη Θεσσαλονίκη, με click away. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά στην Κοζάνη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα μέτρα- Οι αλλαγές από Δευτέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα