Τα καλύτερα apps για ερωτευμένα ζευγάρια!

17:31 14/2/2020 - Πηγή: iPop

Αγίου Βαλεντίνου και τα αγαπησιάρικα θέματα έχουν την τιμητική τους! Κι αφού σου έχουμε προτείνει ταινίες για να δεις με το ταίρι σου, ήρθε η ώρα να σου προτείνουμε τα καλύτερα apps για ζευγάρια που θα θέλεις να κατεβάσεις κι εσύ!

Lasting

Συμβουλές γάμου και σχέσεων για όποιον δεν νιώθει έτοιμος να πάει για ψυχοθεραπεία και να αντιμετώπισει έναν ειδικό πρόσωπο με πρόσωπο. Ορισμένα χαρακτηριστικά είναι δωρεάν, ενώ για το πλήρες πακέτο με όλες τις παροχές θα πρέπει να πληρώσεις.

Relish

Απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να έρθουν πιο κοντά, να εξερευνήσουν τις ρομαντικές

δυνατότητες και να οικοδομήσουν ισχυρά θεμέλια στη σχέση τους. Και εδώ, υπάρχει ένα δοκιμαστικό πακέτο αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώσεις εάν θέλεις να έχεις πλήρη πρόσβαση.

Dirty Sex Game for Couples 

Κάνει ακριβώς ό,τι λέει το όνομά του! Πρόκειται για μια εφαρμογή με παιχνίδια που μπορείς με τον σύντροφό σου για να κάνετε λίγο πιο… παιχνιδιάρικη και πικάντικη την ερωτική σας ζωή! Είναι δωρεάν, αλλά εάν δώσεις 7 δολάρια, θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο.

Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Emi Relationship Reminder

Μικρές καθημερινές συμβουλές για τη σχέση σου που μπορούν όντως να κάνουν τη διαφορά. Είναι δωρεάν, επομένως γιατί να μην του δώσεις μια ευκαιρία;

Gottman’s Card Decks

Ο στόχος είναι απλός: Να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να έρθετε πιο κοντά. Πάνω από 1.000 ερωτήσεις είναι διαθέσιμες στο δωρεάν app και περιμένουν εσένα και τον σύντροφό σου να τις απαντήσετε και να μπείτε ο ένας περισσότερο μέσα στον κόσμο του άλλου.

Σημείωση!

Κανένα απ’ αυτά τα apps για ζευγάρια δεν μπορεί να σώσει μια κατεστραμμένη σχέση! Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να δώσεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στην προσωπική σου αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τις προσπάθειες που κάνεις εσύ και ο σύντροφός σου, αλλά το πώς μπορεί να σας βοηθήσει κάποιος ειδικός.

Δες ακόμα:

5 λόγοι για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τα καλύτερα apps για ερωτευμένα ζευγάρια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα