Τα διάσημα ζευγάρια που σχολιάστηκαν περισσότερο το 2021- Οι Bennifer στην κορυφή!

20:42 6/12/2021 - Πηγή: iPop

Αν σου λέγαμε να πεις ένα αγαπημένο σου celebrity ζευγάρι του 2021, ποια θα ήταν η απάντηση; Για εμάς, οι Bennifer κατέκτησαν αυτή την κορυφή και σίγουρα είναι η επανασύνδεση που συζητήθηκε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο όσον αφορά την παγκόσμια showbiz. Τι άλλο μας απασχόλησε, όμως, μέσα στη χρονιά που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει; Ποια ήταν τα διάσημα ζευγάρια του 2021 που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν περισσότερο;

Το 2021 ήταν μια χρονιά αγάπης για μερικές από τις αγαπημένες μας διασημότητες, από απροσδόκητα ειδύλλια μέχρι

επανασυνδέσεις που δεν περιμέναμε!

Τα διάσημα ζευγάρια του 2021 που συζητήθηκαν περισσότερο

Jennifer Lopez και Ben Affleck

Ξεκινώντας με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, το αγαπημένο ζευγάρι των fans επανασυνδέθηκε 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, ενώ ο ηθοποιός έβαλε τέλος στη σχέση του με την Ana de Armas.

View this post on Instagram

A post shared by Kayla (@lovin_jlo13)

Travis Barker και Kourtney Kardashian

Ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού και όλο αυτό κατέληξε σε μια πρόταση γάμου που έγινε σε ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό.

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney (@kourtneykardash)

Kim Kardashian και Pete Davidson

Η Kim Kardashian εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν ξεκίνησε πρόσφατα να βγαίνει με τον Pete Davidson. H star φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του κωμικού, όπως δηλώνουν πηγές απ’ το κοντινό της περιβάλλον.

View this post on Instagram

A post shared by PIM (@kimandpeteupdates)

Harry Styles και Olivia Wilde

Η Olivia Wilde και ο Harry Styles έγιναν επίσης πρωτοσέλιδα αφότου εθεάθησαν πιασμένοι χέρι χέρι, μετά τη φιλία που ανέπτυξαν στα γυρίσματα του “Don’t Worry Darling” και τον χωρισμό της Olivia τον Νοέμβριο του 2020 από τον Jason Sudeikis. Fun Fact: Ήταν το πρώτο διάσημο ζευγάρι που μας απασχόλησε το 2021!

View this post on Instagram

A post shared by elli

Keywords
Τυχαία Θέματα
2021-,Bennifer