Συνταγή για μακαρόνια με μανιτάρια αλά κρεμ που θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου

15:16 24/4/2021 - Πηγή: iPop

Μία από τις πιο εύκολες και ταυτόχρονα τις πιο νόστιμες συνταγές είναι αυτή για μακαρόνια με μανιτάρια αλά κρεμ. Πρόκειται για ένα πιάτο που αν σ’ αρέσουν τα μανιτάρια θα το λατρέψεις και θα θες να το φτιάχνεις συνέχεια!

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη συνταγή1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σου600gr. μανιτάρια 1 σκελίδα σκόρδο1 ποτήρι του κρασιού κρέμα γάλακτος40
gr. βούτυρο1 ματσάκι μαϊντανό 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασίλίγο μοσχοκάρυδοΑλάτιΠιπέριΠώς θα φτιάξεις τα μακαρόνια με μανιτάρια αλά κρεμΒάζουμε νερό να βράσει με μπόλικο αλάτιΜόλις είναι το νερό έτοιμο βάζουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίαςΚαθαρίζουμε τα μακαρόνια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε φέτεςΣτη συνέχεια καθαρίζουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι ψιλοκομμένο μαζί με το βούτυροΣτη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τα αφήνουμε για 5′ λεπτά σε μέτρια φωτιά και σκεπασμέναΈπειτα τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το οινόπνευμαΤρίβουμε από πάνω λίγο μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμεΤέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για ακόμα 5′ μέχρι να δέσειΓια το σερβίρισμα βάζουμε μακαρόνια σε ένα πιάτο, από πάνω τη σάλτσα και από πάνω λίγο μαϊντανό!

Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για μακαρόνια με μανιτάρια αλά κρεμ που θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνταγή,syntagi