MasterChef 5: Η ομαδική δοκιμασία με τα αυγά, η ομάδα που κέρδισε και ο παίκτης που είναι υποψήφιος για αποχώρηση

12:16 24/4/2021 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Παρασκευής έφτασε η κρίσιμη στιγμή του Συμβουλίου για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5. Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινη ομάδας έκατσαν ενώπιον των κριτών και τους άκουσαν προσεκτικά. Η ομαδική διαδικασία με τα αυγά αποδείχτηκε “φασαριόζικη” και η ομάδα που κέρδισε βρέθηκε στην τελική δεκάδα του MasterChef. Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος για αποχώρηση;

Η ομάδα που κέρδισε στη δοκιμασία με τα αυγά

Ο Διονύσης ύστερα από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας

αξιοποίησε τα πλεονεκτήματα που είχε και άλλαξε τις ισορροπίες των ομάδων. Η κόκκινη ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία με 113 βαθμούς έναντι των 100 βαθμών της αντίπαλης ομάδας και έτσι οι παίκτες πέρασαν στην τελική δεκάδα του MasterChef.

Μετά την ομαδική δοκιμασία, στο συμβούλιο, η κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο. Το ζητούμενο της ομαδικής δοκιμασίας ήταν η ομοιομορφία σε εμφάνιση αλλά και η γεύση των πιάτων.

Η κόκκινη ομάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, απόλαυσαν ένα υπέροχο έπαθλο, φιλοξενούμενοι στο εστιατόριο “Artisanal” του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος για αποχώρηση

Η μπλε ομάδα συγκεντρώνοντας μόλις 100 πόντους έχασε την ομαδική δοκιμασία και οι παίκτες διαγωνίστηκαν για την ασυλία. Ο Τζιοβάνι κέρδισε τη λευκή ποδιά και έτσι κατάφερε να μπει στην τελική 10άδα. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Παύλος, ο οποίος είχε το χειρότερο πιάτο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef 5: Η ομαδική δοκιμασία με τα αυγά, η ομάδα που κέρδισε και ο παίκτης που είναι υποψήφιος για αποχώρηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα