Συνταγή για εύκολο smoothie με αβοκάντο! Τόσο νόστιμο και δροσιστικό που δεν θα μπορείς να αντισταθείς

17:16 15/6/2021 - Πηγή: iPop

Συνταγή για νόστιμο κι εύκολο smoothie με αβοκάντο, το οποίο θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σου ρόφημα για να ξεκινάς με ενέργεια την ημέρα σου!

Αυτό το smoothie με αβοκάντο είναι η ιδανικότερη επιλογή για το πρωινό σου το καλοκαίρι. Το αβοκάντο είναι ένα από εκείνα τα τρόφιμα με πλούσια θρεπτικά συστατικά, αλλά και οφέλη για την υγεία. Τι καλύτερο λοιπόν, απ’ το να το καταναλώσεις στο πρωινό σου ρόφημα και να ξεκινήσεις με αυτό τον τρόπο δυναμικά την ημέρα σου.

Τα υλικά που θα διαβάσεις στη συνταγή

δεν είναι πολλά, ενώ θα σου προτείναμε να προσθέσεις ακόμη εφόσον το θέλεις και μία μπανάνα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς:1/2 αβοκάντο1 1/2 φλιτζάνια κρύο γάλα της επιλογής σου (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και γάλα αμυγδάλου ή σόγιας)1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μέλι1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτιπρωτεΐνη σε σκόνη, προαιρετικάΠώς θα φτιάξεις το smoothie με αβοκάντο;Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι.Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα τα συστατικά του smoothie σε ένα μπλέντερ κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να αποκτήσει λεία υφή.Μπορείς ακόμη να προσθέσεις και λίγα παγάκια για να αποκτήσει την υφή του παγωτού. Εάν δυσκολεύεσαι να χτυπήσεις το μείγμα με τα παγάκια, πρόσθεσε λίγο ακόμη γάλα.Το smoothie σερβίρετε κρύο, ενώ εάν σου περισσέψει μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο μέχρι και 3 ημέρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για εύκολο smoothie με αβοκάντο! Τόσο νόστιμο και δροσιστικό που δεν θα μπορείς να αντισταθείς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα