Όταν υπάρχει αγάπη, όλα είναι δυνατά. Το σποτάκι για την μητρότητα που πρέπει να δεις κι εσύ

15:35 15/6/2021 - Πηγή: iPop

Queer Possible ή αλλιώς όταν η αγάπη αποδεικνύει πως όλα είναι δυνατά. Το σποτάκι για το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας που έχει πολλά να μας διδάξει.

Το Peanut έφτιαξε την ταινία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία της Ksenia Kulakova και σενάριο της Sophie Sparham, όπου βλέπουμε πως άνθρωποι με διαφορετικές ιστορίες μπορούν να αποδείξουν ότι όπου υπάρχει αγάπη, όλα είναι δυνατά.

Μια τρανς μητέρα μαζί με το μωρό της, ένα non-binary άτομο που προσπαθεί να βιώσει τη μητρότητα, μια μητέρα ακρωτηριασμένη στο πάνω άκρο και ένα ομόφυλο ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί…

Όλες αυτές είναι αληθινές ιστορίες ανθρώπων που αποδεικνύουν καθημερινά πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

6 σπουδαία μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε απ’ τις LGBTQ+ σχέσεις

Το Peanut είναι το πρώτο social media για γυναίκες που βρίσκονται στο ταξίδι της μητρότητας.

Όπως δήλωσε η Ksenia Kulakova στο Glamour:

Αυτό το έργο ήταν πραγματική τιμή – το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να φέρω στο φως την queer οικογένεια, σε όλες τις μορφές της, μου έδωσε μεγάλη χαρά. Το ότι καθένας έχει πρόσβαση σε αυτήν την ταινία, μπορεί να σημαίνει τόσα πολλά για τόσους ανθρώπους. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα, έχουμε δικαίωμα στη χαρά, την αγάπη, την οικογένεια. Αυτή η ταινία είναι ένα παράθυρο στα σπίτια που χτίστηκαν με υπερηφάνεια, καλή διάθεση και όραμα

Δες την ταινία μικρού μήκους Queer Possible:

To video της ημέρας: Μπαμπάδες πηγαίνουν με τα παιδιά τους στο Pride- Η έκφραση της απόλυτης αγάπης και αποδοχής

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όταν υπάρχει αγάπη, όλα είναι δυνατά. Το σποτάκι για την μητρότητα που πρέπει να δεις κι εσύ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν,otan