Jennifer Lopez και Ben Affleck επιβεβαιώνουν την επανασύνδεσή τους, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά

11:21 15/6/2021 - Πηγή: iPop

Η σχέση Jennifer Lopez – Ben Affleck έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και όλοι πλέον μιλούν για επανασύνδεση του ζευγαριού.

Πολλές φήμες είχαν ακουστεί ύστερα κι από τον χωρισμό της γνωστής τραγουδίστριας με τον Alex Rodriguez, αλλά τελικά φαίνεται πως αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επανασύνδεση Jennifer Lopez

– Ben Affleck, οι οποίοι εθεάθησαν σε εστιατόριο να απολαμβάνουν το δείπνο τους και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Δύο μήνες αφότου η τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez, οι παπαράτσι την “έπιασαν” σε οικογενειακό δείπνο με τον πρώην σύντροφό της, Ben Affleck, στο Nobu στο Malibu της Καλιφόρνια, την Κυριακή 13 Ιουνίου. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν, οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, περνώντας καλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez & Ben Affleck (@lopezaffleck)

Το ζευγάρι φαίνεται πως γιόρτασε τα 50α γενέθλια της αδελφής της JLo, Linda Lopez, ενώ μαζί τους ήταν κι άλλα μέλη της οικογένειας Lopez. Μεταξύ άλλων ήταν και τα παιδιά της τραγουδίστριας, τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme.

Η Page Six δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται πως τα παιδιά της Jennifer Lopez νιώθουν πολύ άνετα με τον ηθοποιό.

Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά και “καυτά” φιλιά που λίγο – πολύ είναι η σφραγίδα της επανασύνδεσης που ακούγεται τόσο καιρό. Επιπλέον, να θυμίσουμε πως ο Ben Affleck έχει και την έγκριση της μητέρας της γνωστής τραγουδίστριας.

Έτσι σχολίασε ο Matt Damon τις κοινές διακοπές Jennifer Lopez και Ben Affleck

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη day vsp editor (@withlopezz)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Jennifer Lopez και Ben Affleck επιβεβαιώνουν την επανασύνδεσή τους, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα