Συνταγή: Smoothie με μπανάνα και blueberries

10:21 22/8/2019 - Πηγή: iPop

Έχεις ξυπνήσει εδώ και λίγη ώρα, αλλά αποφάσισες να ξεκινήσεις την ημέρα σου με κάτι πιο υγιεινό από καφέ, κάτι που όχι απλώς θα σε ξυπνήσει, αλλά θα σου δώσει και την ενέργεια που αποζητάς για να βγει η μέρα και να έχεις όλα τα κομμάτια πάνω σου! Smoothie με μπανάνα και blueberries είναι αυτό που χρειάζεσαι για ένα πρωινό που θα σε χορτάσει και θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για ν’ ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας.

Τα smoothies αποτελούν μια τέλεια διατροφική λύση

για κάθε ώρα της ημέρας. Περιέχουν συστατικά που κάνουν καλό στον οργανισμό σου, ενώ παράλληλα σε χορταίνουν.

Μπορείς να επιλέξεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου μ’ ένα smoothie ή να το απολαύσεις το απόγευμα μετά την προπόνησή σου για να γεμίσεις δύναμη. Το smoothie με μπανάνα και blueberries σου έχει υψηλή διατροφική αξία και είναι αυτό που χρειάζεσαι να σε τονώσει!

Συστατικά για το smoothie με μπανάνα και blueberries:240 ml γάλα (χρησιμοπoιήστε είτε γάλα χαμηλό σε λιπαρά, ή χωρίς λιπαρά, ή αμυγδάλου, ή σόγιας)½ φλιτζάνι παγωμένες φέτες μπανάνας½ φλιτζάνι παγωμένα blueberriesΕκτέλεση:Στο blender, αναμείξτε όλα τα συστατικά μαζί. Σερβίρετε αμέσως το smoothie.Διατροφικές πληροφορίες

Μέγεθος σερβιρίσματος: 1 smoothie

Θερμίδες: 190

Συνολικό λίπος: 1g, Κορεσμένο λίπος: 0g, Χοληστερόλη: 5mg

Δες περισσότερα στο run247.gr…

Το άρθρο Συνταγή: Smoothie με μπανάνα και blueberries εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα