Βάλε τέλος στη μυρωδιά του ιδρώτα στα ρούχα

18:38 21/8/2019 - Πηγή: iPop

Η μυρωδιά του ιδρώτα στα ρούχα είναι απ’ τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου τύχουν… μετά τους επίμονους λεκέδες! Πολλά σακάκια, πουκάμισα, μπλουζάκια κι άλλα σου ρούχα μυρίζουν ιδρώτα, ακόμα κι αν τα φοράς μόλις μερικές ώρες!

Ποια είναι η λύση για τη μυρωδιά του ιδρώτα στα ρούχα για να μην τα βάζεις κάθε δεύτερη μέρα στο πλυντήριο;

Με τις παρακάτω συμβουλές, τα ρούχα σου θα μυρίζουν σαν να βγήκαν μόλις απ’ το πλυντήριο και κάθε μυρωδιά

ιδρώτα θα έχει εξαφανιστεί. Τα υλικά είναι πολύ απλά και ο χρόνος που θα χρειαστείς απλώς μερικά λεπτά.

Πώς θα εξαφανίσεις τη μυρωδιά του ιδρώτα στα ρούχα;Πρώτος τρόποςΒάλε σ’ ένα μπουκάλι με σπρέι ψεκασμού λίγο χλιαρό νερό και ξύδι.Ψέκασε την περιοχή του ρούχου που μυρίζει ιδρώτα με το μείγμα του ξυδιού.Άφησε κρεμασμένο το ρούχο να στεγνώσει στον καθαρό αέρα.Αμέσως θα εξαφανιστεί η μυρωδιά του ιδρώτα!Δεύτερος τρόπος

Βάλε το ρούχο που μυρίζει ιδρώτα στην κατάψυξη μερικές ώρες. Ιδανικά βάλε το ρούχο στην κατάψυξη μόλις το αγοράσεις. Αυτό θα αποτρέψει τη μυρωδιά του ιδρώτα να απορροφηθεί απ’ το ύφασμα. Μπορείς να βάζεις τα ρούχα σου στην κατάψυξη μόλις τα πλένεις, για μια φορά πριν τα βάλεις!

Ένας ακόμα τρόπος πιο μπελαλίδικος!

Εάν τα ρούχα σου μυρίζουν γενικά ιδρώτα και η μυρωδιά δεν φεύγει εύκολα ούτε με το πλυντήριο, δοκίμασε αυτό το κόλπο: Γέμισε μια λεκάνη με μια γενναία ποσότητα ξυδιού και χλιαρό νερό. Βύθισε μέσα στη λεκάνη το ρούχο σου κι άφησέ το εκεί για κάποια ώρα. Στη συνέχεια, βάλε το ρούχο στο πλυντήριο και πλύνε το ρούχο με το συνηθισμένο πρόγραμμα και το κλασικό απορρυπαντικό. Το ρούχο σου θα διατηρήσει την τέλεια υφή του, ενώ η οσμή του ιδρώτα θα εξαφανιστεί τελείως!

Tip!

Γενικά, για ν’ αποφύγεις να μυρίζουν τα ρούχα σου και ν’ απορροφούν κάθε οσμή, να θυμάσαι να μην τα μαζεύεις και τα διπλώνεις εάν δεν έχουν στεγνώσει τελείως!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Βάλε τέλος στη μυρωδιά του ιδρώτα στα ρούχα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα