Πόπη Τσαπανίδου και Τίμος Κουρεμένος μιλούν για τα τεχνολογικά νέα που θέλεις να ξέρεις!

20:12 21/8/2019 - Πηγή: iPop

Έχουν γίνει πλέον ένα αχτύπητο δίδυμο και κάθε τους video είναι πιο απολαυστικό απ’ το προηγούμενο! Αυτή τη φορά, Πόπη Τσαπανίδου και Τίμος Κουρεμένος επέστρεψαν στο IGTV μετά τις διακοπές, άκρως ανανεωμένοι, για να συζητήσουν για τα τεχνολογικά νέα που θέλεις να ξέρεις!

Τελικά, το Facebook μας παρακολουθεί ακόμα κι όταν έχουμε απλά το κινητό δίπλα μας; Κι αν

ναι, τι μπορείς να κάνεις; Θα είναι το Note 10 της Samsung το επόμενο κινητό που θα πάρεις; Πώς μπορούν να σε χακάρουν εάν χρησιμοποιείς κάμερα που συνδέεται με το WiFi; Τι άλλαξε στο Google Maps και κάνει τη ζωή μας ευκολότερη; Ποια νέα υπηρεσία streaming έρχεται ν’ ανταγωνιστεί το Netflix;

Για όλα αυτά συζήτησαν Πόπη Τσαπανίδου και Τίμος Κουρεμένος στο νέο τους video, όπου με ανεβασμένη διάθεση μιλούν για τις νέες τεχνολογικές αφίξεις, σχολιάζοντάς τες με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο!

Πολλές οι απορίες και πολλά τα νέα, κάποια εκ των οποίων έρχονται να μας κάνουν τη ζωή ακόμα πιο εύκολη κι ευχάριστη, ενώ κάποια άλλα δείχνουν τις τρομακτικές διαστάσεις που μπορεί να πάρει η χρήση της τεχνολογίας χωρίς προσοχή! Εσύ δεν χρειάζεται ν’ αγχώνεσαι, όμως, γιατί το καλύτερο δίδυμο για τεχνολογικά νέα είναι εδώ και μέσα σε κάτι παραπάνω από 11 λεπτά θα σου πει και θα σου μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Πάτα play κι ετοιμάσου να ενημερωθείς, να γελάσεις και να ξέρεις πρώτος όλα τα τεχνολογικά νέα, μα ζί με πολύ χιούμορ!

Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Τίμος Κουρεμένος επέστρεψαν:

View this post on Instagram

A post shared by Popi Tsapanidou

Keywords
Τυχαία Θέματα