Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε

19:19 20/2/2021 - Πηγή: iPop

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης, ύστερα από το ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται υπό κράτηση.

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Εισαγγελέας και ο ανακριτής που εξέταζαν την υπόθεση έκριναν μετά τις καταθέσεις ότι πρέπει να συλληφθεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε αφορά σε βιασμό κατά συρροή και του έχει ασκηθεί δίωξη για το εν λόγω αδίκημα. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός καταθέσεων οι οποίες “κουμπώνουν” το

αδίκημα. Ο ίδιος από λεπτό σε λεπτό θα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών βρισκόταν σε συνεχή αγώνα ώστε να φτάσει σε ένα έγκυρο συμπέρασμα για τα όσα έχουν κατατεθεί και σχετίζονται με το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Σε συνθήκες άκρας μυστικότητας καλούσε μάρτυρες και έπαιρνε καταθέσεις προκειμένου να ¨κουμπώσει” την υπόθεση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι νωρίτερα το Σάββατο έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης μετέβη με τον δικηγόρο του αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο ίδιος φέρεται να παρέμεινε εκεί για λίγη ώρα κατά την οποία είχε ενημερωθεί ότι δεν υπήρχε μέχρι εκείνη την ώρα ένταλμα και στη συνέχεια αποχώρησε. Ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, είχε δηλώσει νωρίτερα πως “ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται”.

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης

H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα