Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της

17:42 20/2/2021 - Πηγή: iPop

Η πριγκίπισσα Eugenie και ο σύζυγος της, Jack Brooksbank, αποκάλυψαν το όνομα που θα πάρει ο γιος τους μέσα από μία γλυκιά ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Το όνομα που θα πάρει ο γιος της πριγκίπισσας Eugenie

Το όνομα του νεογέννητου γιου τους, το οποίο και ανακοίνωσαν μέσα από μία ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα, πρόκειται να αποτελέσει φόρο τιμής σε ένα μέλος της οικογένειάς της. Η 30χρονη κόρη

του Πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson έφερε στον κόσμο το γιο της την περασμένη εβδομάδα και είναι τρισευτυχισμένη.

Το πρωί του Σαββάτου, 20/2/2021, το ζευγάρι μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο γιο τους στο προφίλ τους στο Instagram αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα που θα πάρει το νέο μέλος της οικογένειας. Πιο χαρακτηριστικά, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψαν:

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον August Philip Hawke Brooksbank. Σας ευχαριστώ για τα τόσα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο που οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας

View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Με το μεσαίο όνομα του μωρό τους, το ζευγάρι επέλεξε να τιμήσει τον παππού της Eugenie, τον πρίγκιπα Philip. Η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει το ζευγάρι με το γιο τους ήταν μία φωτογραφία με τα χέρια τους να κρατούν το χεράκι του μωρού τους.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα