Η Αναστασία Καίσαρη δήλωσε το πιο όμορφο πράγμα για την κόρη της

18:57 20/2/2021 - Πηγή: iPop

Η Αναστασία Καίσαρη δήλωσε το πιο όμορφο πράγμα για την κόρη της και εξέφρασε με μία μόλις πρόταση όλα όσα κάθε μητέρα νιώθει για το παιδί της.

Η Αναστασία Καίσαρη για την κόρη της

Η κακοκαιρία Μήδεια μπορεί να έφερε πολλές καταστροφές, ωστόσο έφερε και στιγμές αμέριστης ευτυχίας καθώς όλοι γίναμε και πάλι παιδιά που παίζουν χιονοπόλεμο στα χιονισμένα τοπία. Ακριβώς το ίδιο βίωσε και η Αναστασία Καίσαρη με τη νεογέννητη κόρη της και έτσι ανέβασε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το σύντροφό της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η

κόρη του πασίγνωστου Έλληνα κοσμηματοποιού Κώστα Καίσαρη, έχει ακολουθήσει τη δική της πορεία στον σχεδιασμό κοσμημάτων. Στις αρχές του 2021 έγινε για πρώτη φορά μαμά καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η ευτυχία της δε κρύβεται.

Η Αναστασία Καίσαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, δύο φορές. Την πρώτη φορά παντρεύτηκαν με καθολικό γάμο στις 30 Νοεμβρίου του 2019 στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας και τη δεύτερη με ορθόδοξο την επόμενη μέρα, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Η ίδια και τις δύο μέρες ήταν εκθαμβωτική και επέλεξε να φορέσει δύο υπέροχα νυφικά της γνωστής σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Στην υπέροχη ανάρτηση που έκανε για την νεογέννητη κόρη της έγραψε το πιο όμορφο πράγμα και περιέγραψε μέσα σε μία φράση όλα τα συναισθήματα της μητρότητας.

Το καλύτερο κόσμημα που έχω φτιάξει

View this post on Instagram

A post shared by ANASTASIA KESSARIS (@anastasiakessaris_jewels)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Αναστασία Καίσαρη δήλωσε το πιο όμορφο πράγμα για την κόρη της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα