Συνάντηση Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο του Ισραήλ

09:38 30/3/2016 - Πηγή: iPop

Στο Ισραήλ από την Τρίτη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος την Τετάρτη θα έχει συνάντηση τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρεβέν Ρίβλιν και εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Το ταξίδι του Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του Ρέβεν Ρίβλιν.

Να τονισθεί πως το μεσημέρι της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 15:00 ο Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται να αναγορευθεί σε επίτιμος διδάκτορας Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία η οποία θα

έχει θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».

Μέσα στην ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Κνεσετ Γιούλι Εντελστάιν, ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο το οποίο παραθέτεται προς τιμήν του.

Το πρόγραμμα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Πέμπτη:

Στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου και θα τον υποδεχτεί ο Πατριάρχης Ιερουσαλήμ κ.κ. Θεόφιλο Γ΄.

Έπειτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί και με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών αλλά και με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του Παυλόπουλου στο Ισραήλ αναμένεται να ολοκληρωθεί με την συνάντησή του στις 16:15 με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου την Πέμπτη.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Συνάντηση Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο του Ισραήλ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα