Συμβουλές για τα μούσια σου

07:32 3/8/2014 - Πηγή: iPop

Αν ξεκινάς τώρα και χρειάζεσαι συμβουλές για τα μούσια σου και την περιποίηση τους, μην ανησυχείς για τίποτα. Μπορεί να σου φαίνεται ένα απλό θέμα, αλλά δεν είναι.

Οι άντρες μεγαλώνουν τα μούσια τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Άλλοι για να φανούν πιο brutal και για να κρύψουν ένα babyface, άλλοι γιατί είναι της μόδας και άλλοι γιατί βαριούνται το ξύρισμα. Αν και το πόσο γρήγορα θα μεγαλώσει η γενειάδα σου είναι ένα καθαρά γενετικό θέμα, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να σε βοηθήσουν στη πορεία. Για παράδειγμα, μπορείς να πάρεις βιταμίνες,

κάτι που δεν είναι τόσο συνηθισμένο. Αυτές είναι οι δύο πιο σημαντικές συμβουλές για τα μούσια σου, που μπορούμε να σου δώσουμε.

Μάσκα για το πρόσωπο

Θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσει μια μάσκα προσώπου, κατά προτίμηση απολέπισης και να την αφήσεις για περίπου 10-20 λεπτά, πριν να την ξεπλύνεις. Αυτό θα το κάνεις κάθε πρωί και απόγευμα και φρόντισε να καθαρίσεις την μάσκα με ζεστό νερό. Το καθαρό δέρμα «ενθαρρύνει» τις τρίχες να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Δραστηριότητες και ύπνος

Αν γυμνάζεσαι θα κάνει πολύ καλό στη κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, άρα γρηγορότερη ανάπτυξη στις τρίχες. Όσο για τον ύπνο, όταν κοιμάσαι σωστά (7-9 ώρες) τότε βοηθάς τα τραυματισμένα κύτταρα σου, με αποτέλεσμα να ενισχύεις την υγεία των τριχών σου.

The post Συμβουλές για τα μούσια σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα