Μήπως είναι καιρός να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο;

16:32 2/8/2014 - Πηγή: iPop
Έχεις σκεφτεί ποτέ να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο;

Σίγουρα μεταξύ σοβαρού και αστείου το έχεις αναφέρει σε μια κουβέντα αλλά τελικά δεν το έχεις πάρει μάλλον στα σοβαρά…

Ο ψυχολόγος δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού!!

Ο ψυχολόγος στην ουσία είναι ο καλύτερος σου φίλος μόνο που έχεις την ευκαιρία να του πεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Την λύπη, τη χαρά σου, τον προβληματισμό σου και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς..

Μη βιαστές να απαντήσεις πως αυτά τα λες και στον φίλο η τη φίλη σου… Μεταξύ μας, ξέρεις πολύ καλά πως ο φίλος θα σε κρίνει, θα σε επηρεάσει και πολλές φορές θα σε οδηγήσει σε κάποια

λάθος απόφαση!

Κακά τα ψέματα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πλέον, ο καθένας μας αντιμετωπίζει προβλήματα.. Προβλήματα που πολλές φορές φοβόμαστε να τα μοιραστούμε και με τον εαυτό μας, προβλήματα που τα κρύβουμε καλά μέσα μας με αποτέλεσμα πια να συσσωρεύονται, και να φτάνουμε σε ένα αδιέξοδο.

Εκεί έρχεται να σε βοηθήσει ο λεγόμενος ψυχολόγος…

Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη μέσα στο κεφάλι σου, αλλά και στην ψυχή σου κατά βάση!
Μην περιμένεις σε καμία περίπτωση ότι από την πρώτη επίσκεψη όλα θα λυθούν δια μαγείας!! Θέλει χρόνο, δουλειά και υπομονή… Οπότε μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από το πρώτο ραντεβού!

Και πριν πας να χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία πως ο ψυχολόγος είναι ένα ακριβό σπορ, να σε ενημερώσω πως υπάρχουν ψυχολόγοι που είναι συμβεβλημένοι με δήμους αλλά και ταμεία που καλύπτουν τέτοιου είδους επισκέψεις!!

Think about it…

Σημείωση!

Αν ακόμα δεν μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα, τουλάχιστον άκου την ψυχολόγο του ipop, Ευτυχία Μανωλαράκη, όπως στα λέει στο Psycho Series!

The post Μήπως είναι καιρός να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα