Τι μουσική να της βάλω;

19:31 2/8/2014 - Πηγή: iPop

Σίγουρα αν δεν γνωρίζεις από μουσική έχεις την απορία:»Τι μουσική να της βάλω;». Η μουσική μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματα ενός ανθρώπου και έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα και από την επιστήμη πάνω στη ψυχολογία. Γι αυτό αν ετοιμάζεις κάποια ρομαντική βραδιά για τη κοπέλα σου και δεν ξέρεις τι μουσική να της βάλεις, τότε μην ξεχνάς πως εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι κλίμα θες να χτίσεις πριν αποφασίσεις τι είδους μουσικής θα βάλεις. Εάν, δηλαδή, θες

ένα ρομαντικό βράδυ με γλυκόλογα και εξομολογήσεις ή αν θες να γίνεις λίγο πιο…kinky.

Στη περίπτωση που θες να γίνεις ο Ράιαν Γκόσλινγκ απόψε, τότε πρέπει να θυμάσαι πως η μουσική που θα παίζει από πίσω πρέπει να είναι ανάλογη της δικής σου ψυχολογικής κατάστασης. Η τέλεια επιλογή γι” αυτή τη περίπτωση είναι τα Acoustic τραγούδια. Υπάρχουν άπειρα συγκροτήματα και καλλιτέχνες για να διαλέξεις ένα Playlist από το Youtube. Η πρώτη επιλογή μου θα ήταν οι Boyce Avenue και ο Jake Coco.

Αν από την άλλη πλευρά θες να γίνεις ο Τζέραρντ Μπάτλερ, στο Ugly Truth (βλέπε τον Κώστα Χρυσοβέργη στο WebTV μας), τότε η RnB και η Rock είναι οι πρώτες σου επιλογές. Ανάλογα και το στυλ σου. Πάνω στην RnB μπορείς να βάλεις λίγο από τα ερωτιάρικα του Chris Brown και του Usher.

Αυτές είναι οι προσωπικές προτάσεις μας για τη μουσική επένδυση στα γυρίσματα της αποψινής σου ρομαντικής ταινίας… αν σου ταιριάζει ελπίζουμε να αποδώσει και να σαγηνεύσει και τη παρτενέρ σου!

Τραγούδια για σεξHess Is More – Yes BossKavinsky – NightcallGoldfrapp – Ooh La LaThe Beatles- Why Don’t We Do It In The RoadΤραγούδια για ρομαντική κουβένταPassenger – Let Her GoEd Sheeran – I See FireSam Smith – Stay With MeMumford & Sons – I Will WaitFun.: Carry On

The post Τι μουσική να της βάλω; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα