Συγκλονίζει ο 19χρονος απ’ την Καλλιθέα: Η καρδιά μου έχει μια τεράστια τρύπα

08:02 12/6/2019 - Πηγή: iPop
Ο 19χρονος απ’ την Καλλιθέα τα ξημερώματα Σαββάτου μαχαιρώθηκε 9 φορές, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τον 15χρονο φίλο του. Πλέον, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς βγήκε απ’ την εντατική.

Ο 19χρονος απ’ την Καλλιθέα παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όταν του επιτέθηκε στις 8 Ιουνίου και έδωσε μάχη για τη ζωή του. Οι συγγενείς του και ο ίδιος μπορούν πλέον, να χαμογελούν καθώς βγήκε από την εντατική και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο

ίδιος μίλησε για τα όσα έζησε, τι συνέβη και πώς το βίωσε ο ίδιος.

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν. Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι ήταν θαύμα το ότι έζησα», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός στο Star, και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα έζησε, όσα τουλάχιστον θυμάται καθώς το σοκ είναι τεράστιο.

Τι ακριβώς συνέβη και πώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στην εντατική;

Γυρνάγαμε από ένα Ιντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δώσαμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν για κάποιο λόγο και μας πλησίασαν. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί. Αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμίσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος

Στη συνέχεια, όπως είπε τον χτύπησε στο αμάξι και ξεκίνησαν να παλεύουν. Ο δράστης τον μαχαίρωνε και δεν είχε καν καταλάβει ο 19χρονος ότι είχε δεχτεί μαχαιριές και μάλιστα 9!

Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη:

Εννέα μαχαιριές δέχτηκε 19χρονος στην Καλλιθέα

Το άρθρο Συγκλονίζει ο 19χρονος απ’ την Καλλιθέα: Η καρδιά μου έχει μια τεράστια τρύπα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα