Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/6/2019)

07:35 12/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

H ψυχραιμία και η υπομονή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και με  τον Κρόνο   τον

Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους και θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις τόσο οικογενειακές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Ψυχραιμία, μια μέρα είναι θα περάσει.

Ταύρος

Αντιφατική , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και με  τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, από την μια πλευρά θα είναι μια ημέρα με έντονη κινητικότητα, από την άλλη πλευρά όμως, θέλει να σας πει ότι θα προχωρήσει μόνο ότι είναι ολοκληρωμένο.

Δίδυμοι

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και με  τον Κρόνο τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε σοβαρά με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ το βαθύτερο μήνυμα της ημέρας είναι ότι, δεν πρέπει να σπαταλάτε άσκοπα τους πόρους και την ενέργεια σας για χάρη της διασκέδασης.

Καρκίνος

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο σας, αλλά και με  τον Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ρίξουν ψυχολογικά καθώς θα αντιληφθείτε ότι αυτοί που βάζουν  εμπόδια στο δρόμο σας είναι  είτε φίλοι, είτε συνεργάτες σας.

Λέων

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει σήμερα από πολλά σκαμπανεβάσματα.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας με απαιτητικά χρονοδιαγράμματα τα οποία θα σας αγχώσουν.

Παρθένος

Σε τάξη , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να βάλετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσουν να βάλετε όρια στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς θα αντιληφθείτε ότι ορισμένα πρόσωπα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες σας.

Ζυγός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σε εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον  Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δυσκολέψει και θα σας πιέσει συναισθηματικά, αφού θα σας φέρει με έντονο τρόπο στο δίλλημα καριέρα ή οικογένεια.

Σκορπιός

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει προχωρήσετε τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων πάνω σε πιο σταθερές βάσεις.

Τοξότης

Με την κοινωνική σας ζωή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θέλουν να σας πουν ότι δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να απογοητευτείτε.

Αιγόκερως

Αρκετά πιεστική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημερά για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται ζώδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και τα οποία εσείς προσπαθούσατε επιμελώς να κρύψετε κάτω από το χαλάκι. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι κάποιες φορές είναι αναγκαία κάποια πράγματα να συμβούν για να προχωρήσουμε.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο  τον Πλούτωνα που βρίσκονται ζώδιο του Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σας κάνουν να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι με τις απαιτήσεις των συναδέλφων σας.

Ιχθείς

Αρκετά περίεργη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες.   Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη από φιλικό για εσάς το ζώδιο του Καρκίνου , αλλά και με  τον Κρόνο , τον Πλούτωνα που βρίσκονται ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνουν να χάσετε το κέφι και την αυτοπεποίθηση σας, εξαιτίας των συγκρούσεων που θα κληθείτε να διαχειριστείτε στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα