Συγκλόνισε τους πάντες η ψυχραιμία του 15χρονου φερόμενου ως δολοφόνου του κωφού αγοριού- Νέα στοιχεία για την υπόθεση

18:03 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Στην αφύσικη ψυχραιμία του 15χρονου δράστη εστίασε ο δικηγόρος της οικογένεια του 6χρονου άτυχου παιδιού που δολοφονήθηκε στην Κομοτηνή. Να θυμίσουμε, πως η κηδεία του θύματος πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα το μεσημέρι της Τετάρτης και πως ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα την Παρασκευή, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Ένας από τους λόγους που καθυστερεί η ανάκριση

είναι γιατί λόγω του προβλήματος του ζητήθηκε η συνδρομή διερμηνέα για κωφούς από την Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε, πως ο 15χρονος ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του παιδιού φέρεται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή να το στραγγάλισε αφού πρώτα το βίασε στον συνοικισμό των αθίγγανων του τέρματος της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή.

Η οικογένεια του θύματος από την πλευρά της δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για ψυχική οδύνη, ενώ το έγγραφο της νεκροψίας αναμένεται να προστεθεί στην δικογραφία το πρωί της Πέμπτης.

Τι δήλωσε συνήγορος της οικογένειας του 6χρονου θύματος;

Ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης,μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε
πως σύμφωνα με εδραιωμένη προσωπική του εκτίμηση μετά από την επαφή του με τον φερόμενο ως δράστη αλλά επίσης και από τις επαφές που είχε με ανθρώπους που συμμετείχαν στην διενέργεια προανακριτικών πράξεων:

«Ο 15χρονος επιδεικνύει μία αφύσικη ψυχραιμία, αντιλαμβάνεται πλήρως το τι έχει συμβεί, δεν φαίνεται στεναχωρημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμηλής ευφυΐας».

Αναμονή για τη μεταφορά του διερμηνέα:

Την Παρασκευή θα έρθει στην Κομοτηνή από την Θεσσαλονίκη ειδικός διερμηνέας, ο οποίος θα μπορεί να επικοινωνήσει με τον 15χρονο φερόμενο ως δράστη στη νοηματική, για να ξεκινήσει η διαδικασία της κύριας ανάκρισης.

Φόβοι για ξέσπασμα βεντέτας:

Συνεχώς αυξάνεται οι φόβοι για ξέσπασμα βεντέτας από την οικογένεια του θύματος κατά της οικογένειας του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης έμενε με τη μεγάλη αδερφή του, η οποία, μαζί με την οικογένειά της, έχει εξαφανιστεί από τη γειτονιά.

Η οικογένεια του θύτη είναι πλέον ανεπιθύμητη στο Αλάν Κουγιού και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής που έχουν πάει, με στόχο να αποφύγουν τυχόν συγκρούσεις και διαπληκτισμούς.

The post Συγκλόνισε τους πάντες η ψυχραιμία του 15χρονου φερόμενου ως δολοφόνου του κωφού αγοριού- Νέα στοιχεία για την υπόθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα