Η κόρη του Trump μετακόμισε στην Ουάσινγκτον και δείχνει σε όλους το σπίτι της- Photos

18:00 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Η Ιβάνκα Τραμπ εγκατέλειψε τις επιχειρήσεις της στην Νέα Υόρκη και μετακόμισε στην Ουάσινγκτον μετά την ορκωμοσία του πατέρα της Ντόνταλντ Τραμπ. Με φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας συστήνει το καινούργιο της σπίτι.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον γιο της, Theodore, ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του στο καινούργιο του παιδικό δωμάτιο.

Goodnight!

A photo

posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 24, 2017 at 5:01pm PST

Μια ειδική ομάδα έχει αναλάβει να διαμορφώσει και να κάνει την ανακαίνιση του σπιτιού της Ιβάνκα Τραμπ.

Η ίδια μαζί με την οικογένειά της έχει μετακομίσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, ξεκίνησε ήδη να εργάζεται στον ως ειδικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, ζουν στην ίδια συνοικία στην Ουάσινγκτον με το ζεύγος Ομπάμα και συγκεκριμένα στην περιοχή Kalorama. Θα είναι, δηλαδή, γείτονες όπως φαίνεται, σε μια περιοχή όπου κατακλύζεται από πρεσβείες, οικίες πολιτικών και πρέσβεων.

Blair House, DC #latergram

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 23, 2017 at 7:12pm PST

Αντίθετα με τις επιλογές που έκαναν οι προηγούμενοι ηγέτες της Αμερικής, η οικογένεια Ομπάμα επέλεξαν να συνεχίσουν να μένουν στην Ουάσινγκτον, με σκοπό να μπορέσει η κόρη τους Σάσα να τελειώσει το σχολείο.

Η Ιβάνκα Τραμπ έχει τρία παιδιά, την Arabella Rose (5 ετών), τον Joseph Frederick (3 ετών) και τον Theodore James (10 μηνών). άγνωστο παραμένει κατά πόσο η Ιβάνκα Τραμπ θα ακολουθήσει τον σύζυγό της και θα αναλάβει κάποια θέση στον Λευκό Οίκο.

Η προσωπική περιουσία του ζευγαριού ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το σπίτι που αγόρασαν στην Ουάσινγκτον κυμαίνεται στα 5,5 εκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, τους ανήκει και μια πολυτελής κατοικία στο Μανχάταν με κόστος 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φωτογραφίες του σπιτιού πριν μετακομίσει εκεί η οικογένεια της Ιβάνκα:photo:AP Photo/Carolyn Kaster, File

The post Η κόρη του Trump μετακόμισε στην Ουάσινγκτον και δείχνει σε όλους το σπίτι της- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα