Στυγερό έγκλημα στην Κοζάνη- Χειροπέδες στον σύζυγο του θύματος

16:41 13/1/2016 - Πηγή: iPop

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κοζάνης μετά τις νέες πληροφορίες για την τραγική κατάληξη που είχε η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, η οποία αγνοούνταν εδώ και μέρες.

Η 37χρονη, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε από άντρες της αστυνομίας νεκρή σε χωράφι.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να είναι ο δολοφόνος της.

Αξίζει να τονιστεί πως αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο, τότε δηλαδή που εθεάθη στο σπίτι της που βρίσκεται στο Βελβεντό

Κοζάνης.

Σημείωση!

Ο σύζυγος της ομολόγησε την ενοχή του τα ξημερώματα της Τετάρτης κατά την διάρκεια κατάθεσης του. Ενώ, όπως, έχει γίνει γνωστό συνεχώς έπεφτε σε αντιφάσεις.

Ο φερόμενος ως δράστης δολοφόνησε την γυναίκα του και την έθαψε στο χωράφι που ανήκε στον ίδιο. Στην συνέχεια, πέρασε με φρέζα ολόκληρο το χωράφι, για να μην δώσει στόχο, στους ιδιοκτήτες των διπλανών εκτάσεων και πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Μάλιστα, στην κατάθεση του άφησε υπόνοιες ότι η 37χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και μπορεί να διέφυγε με τον σύντροφο της.

Τόνισε στην αστυνομία:

Μου είπε ότι πάει για ποτό και έκτοτε δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Και συμπλήρωσε: «Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα. Όπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει».

Ο πεθερός του θύματος είχε πει: «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα».

The post Στυγερό έγκλημα στην Κοζάνη- Χειροπέδες στον σύζυγο του θύματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα